Гланцът – верен приятел на ослепителните устни

x

gloss-lips-beauty

 


Изпадали ли сте в ситуация, в която заставате пред стилаж с десетки различни гланцове и след половин час, който е минал точно като премигване, продължавате да нямате представа, кой от всички тях да изберете.

В подобни ситуации се намесваме, ние, в ролята на добрата FIя и даваме няколко прости, но работещи съвета за по-бърз и качествен избор на средство за красиви устни. Ето ги и тях:


 

lips-glossy

 


Излезте от рамките, но не ги захвърляйте напълно. Експериментирайте с блясъка и оттенъците, но винаги проверявайте върху кожата си дали ви подхожда избрания гланц, защото никой не обича ситуации, в която лицето се слива с устните и изглеждате все едно в долната му част липсва нещо. Това може да се получи при прекалено близки естествени нюанси. Да, те са изключително актуални това лято, но ги подбирайте една идея по-меки или по-тъмни от кожата, за да привличат, без да натрапват. И разбира се, да поставят устните на мястото им.


 

shiny-gloss

 


Матов или бляскав? И двете, просто подберете в зависимост от ситуацията. В ежедневната, по-делова среда заложете на матовото. Придава повече сериозност и ви представя като достатъчно благонадеждни, не заради друго, а защото не отвличате вниманието от бизнес разговорите. Вечерното превъплъщение завършете с нещо блещукащо – то е игриво, предразполага към закачки и прави устните така сочни и съблазнителни, че трудно някой ще ви устои.


 

trends-glosses

 


Освен красотата е добре да полагате грижи и за здравето на устните. Преглеждайте внимателно състава на гланцовете, които използвате и се доверявайте на марки, които познавате или за които сте получили добри отзиви от приятелки, или достоверни източници.


 

glosses-colcors

 


Да не пропуснем овлажняването! За да бъдем честни блясъкът само разкрасява устните, но не ги подхранва достатъчно. Тази задача е отредена на балсама, който пък не блести колкото трябва. Затова оптималният вариант за здрави и красиви устни е първоначално да поставите един слой балсам и върху него да нанесете привличащия вниманието щрих с блясъка.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Вижте още:

Филорга – експертът в подмладяването

Синьото на морето, червеното на розите и нюанс Dolce&Gabbana

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Забров принт и нотка екстравагантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени