3 грим трика с максимален ефект

x


Празничните дни винаги са свързани с фирмени партита и семейни, приятелски и лични празнувания. Което със сигурност означава едно: куп снимки и видеоклипове, изискващи от вас бляскава визия. Понякога ефектът е лесно постижим само с няколко движения на четката или линии с молива за очи и не изисква сериозна професионална подготовка.

Ще ви помогнем с няколко грим трика, с които със сигурност ще впечатлите всички около себе си и ще заблестите по неповторим начин.


Модерна русалка

Без значение дали партито, на което отивате, е тематично или не, това е страхотна грим идея с леко драматичен ефект. Гримираните очи с преливащи цветове като перата на паун, ще блестят погледнати от всеки ъгъл и красиво ще придават женствен вид на погледа ви. Оставете устните си в естествен, неутрален цвят и моделирайте контурите на лицето с помощта на руж и хайлайтър. В случая очите са основния акцент на парти грима.



По следите на сребърната линия

Някои от най-впечатляващите парти гримове притежават елемент на изненада или силен ефект. При този грим акцентът е блестящата сребърна линия, която изпъква благодарение на по-тъмните сенки, нанесени върху клепачите, черния контур и плътния слой спирала върху миглите.

Кафяви, опушени и сребристи цветове, които заедно с хайлайтъра създават чудесен фон за това ефектно сребристо ехо, резониращо и върху червилото в матово кафяв нюанс.



Ефектът на бронза

Ако кожата ви е с естествено светъл цвят, прибавяйки бронз и злато към нея, гарантирано ще постигнете страхотен ефект. Този парти грим може да се „облече” за почти всеки празничен повод. Оставяйки устните си в естествения им цвят, ще го направите изключително достъпен и непретенциозен. Добре е да използвате дълготрайни сенки в красиво преливащи се цветове.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Препоръки
Още по темата



Коментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

BALENCIAGA – Floral-print stretch-satin skinny pants

Препоръки от седмицата

GUCCI – Dionysus medium embellished appliquéd coated-canvas and suede shoulder bag

Препоръки от седмицата

JACQUEMUS – Pintucked cotton mini dress

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Printed silk crepe de chine shirt dress

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Треска за деним! В понеделник минаваме на синя вълна.

Ако сте пропуснали
Най-четени