3 съвета за плосък корем без спорт

x


Отминаха месеците на Голямото похапване и широките пуловери и по улиците отново се напълни с тичащи и каращи велосипед жени, които ни карат да се замислим за собствената си фигура. Със сигурност има какво още да се желае, особено в областта на талията! За да се сбогувате с натрупаните на коремчето мазниники обаче, не е нужно да се потите часове наред във фитнес студиото. Има и друг начин. Предлагаме ви три сценария за плосък корем само за няколко седмици. Като бонус получавате и стройни бедра. Ето как!1.Следете порциите в чинията си!

Всеки организъм има своя индивидуална горна граница по отношение на храната, която е в състояние да преработи. Така че ако прекалявате – без значение дали храната е здравословна или не, ще започнете да наддавате.

Нашият съвет: При всяко хранене взимайте малка чиния и малка вилица. Намалете не само количеството храна, но и скоростта на хранене. Ако редовно следите размера на порциите в чинията си, ще започнете да ядете по-малко и по-бавно и по този начин ще дадете шанс на организма си да се сбогува с мастните депа.2.Хранете се пълноценно!

Правилото „Ти си това, което ядеш” важи с пълна сила. Ако похапвате само пица, пържени картофи, безалкохолни напитки и сладкиши, дори в малки количества, трудно ще можете да се похвалите с плосък корем. Защото нивата на въглехидратите в организма си остават високи.

Важно е обаче да намалите притока на въглехидрати, захар и сол, за да може организмът ви да започне да разгражда мазнините. Наблегнете на здравословните, богати на белтъчини храни, които са бедни на рафинирана захар. Бъдете предпазливи и с прекалено големите количества плодове. Защото дори естествените захари като фруктоза или глюкоза са вредни за организма, когато са в прекалено големи количества.3.Движете се!

В състояние на покой организмът също има нужда от енергия, но доста по-малко. Затова ако искате да отслабнете дългосрочно, движете се. Това не означава непременно да спортувате. Достатъчна е 15-минутна разходка след хранене, продължително стоене на крак или дори само почистването у дома. Възможностите са много, важно е само да си осигурите достатъчно движение в ежедневието.

 

Ако се придържате към тези три малки правила, гарантирано ще се сбогувате с мазнините на корема само за няколко седмици. И нека лятото започне на max!

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпрос на стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени