3 съвета за плосък корем без спорт

x


Отминаха месеците на Голямото похапване и широките пуловери и по улиците отново се напълни с тичащи и каращи велосипед жени, които ни карат да се замислим за собствената си фигура. Със сигурност има какво още да се желае, особено в областта на талията! За да се сбогувате с натрупаните на коремчето мазниники обаче, не е нужно да се потите часове наред във фитнес студиото. Има и друг начин. Предлагаме ви три сценария за плосък корем само за няколко седмици. Като бонус получавате и стройни бедра. Ето как!1.Следете порциите в чинията си!

Всеки организъм има своя индивидуална горна граница по отношение на храната, която е в състояние да преработи. Така че ако прекалявате – без значение дали храната е здравословна или не, ще започнете да наддавате.

Нашият съвет: При всяко хранене взимайте малка чиния и малка вилица. Намалете не само количеството храна, но и скоростта на хранене. Ако редовно следите размера на порциите в чинията си, ще започнете да ядете по-малко и по-бавно и по този начин ще дадете шанс на организма си да се сбогува с мастните депа.2.Хранете се пълноценно!

Правилото „Ти си това, което ядеш” важи с пълна сила. Ако похапвате само пица, пържени картофи, безалкохолни напитки и сладкиши, дори в малки количества, трудно ще можете да се похвалите с плосък корем. Защото нивата на въглехидратите в организма си остават високи.

Важно е обаче да намалите притока на въглехидрати, захар и сол, за да може организмът ви да започне да разгражда мазнините. Наблегнете на здравословните, богати на белтъчини храни, които са бедни на рафинирана захар. Бъдете предпазливи и с прекалено големите количества плодове. Защото дори естествените захари като фруктоза или глюкоза са вредни за организма, когато са в прекалено големи количества.3.Движете се!

В състояние на покой организмът също има нужда от енергия, но доста по-малко. Затова ако искате да отслабнете дългосрочно, движете се. Това не означава непременно да спортувате. Достатъчна е 15-минутна разходка след хранене, продължително стоене на крак или дори само почистването у дома. Възможностите са много, важно е само да си осигурите достатъчно движение в ежедневието.

 

Ако се придържате към тези три малки правила, гарантирано ще се сбогувате с мазнините на корема само за няколко седмици. И нека лятото започне на max!

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени