Топ 5 в петък: 5 начина да влезете в перфектна форма безплатно

x


„Да вляза в перфектна форма“, „да сваля онези досадни пет килограма“… Звучи ли ви познато? Вероятно и вие си повтаряте непрестанно тези важни задачи и все така не ги изпълнявате, заради куп оправдания. Най-честите от тях са, че нямате достатъчно време или пари, за да спортувате. Е, вероятно ще можем да ви помогнем да отхвърлите тези причини с няколко лесни за изпълнения съвети. С тяхна помощ ще свалите и досадните килограми. При това съвсем без пари!Пийте повече вода

Звучи толкова лесно, но пък трудно се получава. Често предпочитате всички газирани и пълни със захар напитки пред добре познатата свежа вода. Ако заложите на нея обаче, ще видите ефекта й  съвсем скоро, защото ще се чувствате по-енергизирани и работоспособни. За да не забравяте, носете винаги със себе си малка бутилка с минерална вода.

 

Движете се

Винаги, когато можете, качете се по стълбите вместо с асансьора. Паркирайте колата си по-далече от мястото, където обикновено спирате, за да ходите повече пеш. За кратки придвижвания из града по-добре напълно забравете за колата.

 

Спортувайте у дома

Има много и различни начини да го правите. Един от тях са видео уроците в youtube. Там има богат архив с всякакви упражнения (йога, пилатес, табата…), трябват ви само удобни за спорт дрехи, килимче за гимнастика, минерална вода и спокойно място у дома, за да започнете да тренирате. Само след седмица домашни тренировки ще забележите промяната.Тренирайте любимия си спорт

Обадете се на приятели и идете заедно в близкия парк, където има оборудване за игра на баскетбол или футбол. Със сигурност много ще се забавлявате заедно и ще поспортувате. Вероятно това е най-добрата тренировка от всички на света.

 

Повярвайте в себе си

Може да имате безплатен достъп до всички фитнес клубове в света, но ако нямате мотивацията да влезете в тях, няма да направите нищо. Независимо дали искате да отслабнете или да натрупате маса, или пък просто да се пораздвижите, нищо няма да подейства, ако не вярвате в себе си.

Ако по време на тренировка се чувствате на ръба на силите си, спомнете си колко страхотно ще се чувствате, когато завършите цялата тренировка и как нещата ще се подобряват с всяка изминала седмица, месец, година. Можете да постигнете всичко, трябва само да повярвате в себе си!

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Микро чанта и макси малто!

Ако сте пропуснали
Най-четени