Топ 5 в петък: 5 начина да влезете в перфектна форма безплатно

x


„Да вляза в перфектна форма“, „да сваля онези досадни пет килограма“… Звучи ли ви познато? Вероятно и вие си повтаряте непрестанно тези важни задачи и все така не ги изпълнявате, заради куп оправдания. Най-честите от тях са, че нямате достатъчно време или пари, за да спортувате. Е, вероятно ще можем да ви помогнем да отхвърлите тези причини с няколко лесни за изпълнения съвети. С тяхна помощ ще свалите и досадните килограми. При това съвсем без пари!Пийте повече вода

Звучи толкова лесно, но пък трудно се получава. Често предпочитате всички газирани и пълни със захар напитки пред добре познатата свежа вода. Ако заложите на нея обаче, ще видите ефекта й  съвсем скоро, защото ще се чувствате по-енергизирани и работоспособни. За да не забравяте, носете винаги със себе си малка бутилка с минерална вода.

 

Движете се

Винаги, когато можете, качете се по стълбите вместо с асансьора. Паркирайте колата си по-далече от мястото, където обикновено спирате, за да ходите повече пеш. За кратки придвижвания из града по-добре напълно забравете за колата.

 

Спортувайте у дома

Има много и различни начини да го правите. Един от тях са видео уроците в youtube. Там има богат архив с всякакви упражнения (йога, пилатес, табата…), трябват ви само удобни за спорт дрехи, килимче за гимнастика, минерална вода и спокойно място у дома, за да започнете да тренирате. Само след седмица домашни тренировки ще забележите промяната.Тренирайте любимия си спорт

Обадете се на приятели и идете заедно в близкия парк, където има оборудване за игра на баскетбол или футбол. Със сигурност много ще се забавлявате заедно и ще поспортувате. Вероятно това е най-добрата тренировка от всички на света.

 

Повярвайте в себе си

Може да имате безплатен достъп до всички фитнес клубове в света, но ако нямате мотивацията да влезете в тях, няма да направите нищо. Независимо дали искате да отслабнете или да натрупате маса, или пък просто да се пораздвижите, нищо няма да подейства, ако не вярвате в себе си.

Ако по време на тренировка се чувствате на ръба на силите си, спомнете си колко страхотно ще се чувствате, когато завършите цялата тренировка и как нещата ще се подобряват с всяка изминала седмица, месец, година. Можете да постигнете всичко, трябва само да повярвате в себе си!

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Cool Sunday!

Ако сте пропуснали
Най-четени