5 тенденции за елегантен завършек на пръстите

x

Ще отделим нужното внимание на маникюра – тази вълшебна част от женската ръка, която в доста случаи се оказва най-голямото оръжие. Защото както знаем, дяволът се крие в детайлите. С годините ноктите са се превърнали в истинско платно за рисуване. Оттам идва и терминът nail art – и когато го споменаваме, говорим наистина за изкуство. То, разбира се, варира и се променя спрямо личните вкусове, предпочитания и фантазия. Но едно е сигурно – всяка дама може да преобрази ноктите си в истински бижута. Избрахме 5 тенденции, които ще бъдат популярни и през студения сезон на новата година. Подканват ни към експерименти и много, много красота.

Baseline

Ако сте фенове на минималистичния и изчистен стил, това е най-добрият избор за вас. Ноктите са разделени от графична хоризонтална линия, в повечето случаи тънка. Могат да бъдат черни, цветни, да се заиграем с прозрачността. Супер тренд, който не е труден да се постигне и вкъщи, с помощта на тънка лепенка. Приемаме baseline nails за must-have!

LOOK AT ME

Тренд за по-смелите. Ноктите се превръщат в малки прозорци към света. Отворените мини очички са по-любопитни отвсякога. Тук се получава една интересна смяна на роли – ти гледаш собствените си ръце, а те гледат теб! Мислим да караме по-леко и първо да опитаме baseline ефектът. Но пък защо да не рискуваме в Новогодишната нощ?

Еволюция на всичко френско

Познатият ни до болка френски маникюр изживява малка революция. Тук бялата част на нокътя взима превес. Разликата с класическия френски маникюр е, че тук базата се лакира с плътен лак, а горната част приема метални отблясъци и дори цветовете на дъгата. Линиите не винаги са перфектно изобразени. Формите им са нови, модерни, странни. Супер нов прочит на старото, с което сме свикнали!

Напиши всичко, което мислиш

Свикнахме да изписваме мислите си по тениски, топове, чанти, обувки, бельо, статуси, стени…къде ли не. Тази зима маникюрът ни дава назаем едно немалко пространство. Можем да напишем всичко – от fashion слогъни до съкровени тайни. А също и нещо интересно за желано запознанство. Само трябва да махнем ръкавиците, колкото и да ни е студено. Разговорът ще започне сам…неизбежно е.

Не по-далеч от центъра

Главният герой в маникюра тази зима – центърът на ноктите. Без значение дали ще нарисуваме звезда, точка, сърце, важното е да се намира в центъра и нито милиметър по-далеч. Естетически издържана тенденция, защото създава особено приятна връзка между ноктите. Ще опитаме, не изглежда никак трудно!

Teкст: Теа Денолюбова

Снимки: Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И за по-хладни летни дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени