Днес поръчваме Chanel – макиажът, вдъхновен от градините на Париж

x

 


 

Розовото изглежда различно, когато зад неговия нюанс има история. Всяко розово е различно, всяко червено е страстно по различен начин, а черното е финален завършек на всяка цветна идилия. Ако казаното до тук не ви звучи достатъчно логично, бързаме да уточним – става дума за пролетната колекция цветна козметика на Chanel – все красоти, които може да поръчате и от Nordstrom с доставка до България и предложения за цени в лева за повече удобство.

  

Цялата пролетна серия е вдъхновена от цветните градини на Париж. Цветовете са запечатали романтиката на града и варират в гамата от коралови нюанси до тъмнорозово и червено. Макиажната линия се състои от около 80 продукта. Предлагат се червила, лакове за нокти, руж и сенки за очи. Сред тях обаче има основа за грим, фон дьо тен, бронзанти за лице, както и аксесоари за поставяне на грим.

  

Добрата новина за скептично настроените от вас е, че голяма част от колекцията всъщност е с двуцифрени цени. И единственото нещо, което не ни харесва, е дългото очакване на поръчката, но пък тя ще бъде при нас, тъкмо когато ще започваме да се готвим за истинската пролет.

  

  

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Сладоледените изкушения на DKNY

Гримът за пролет-лято 2015: четирите лица на M·A·C

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

HOUSE OF FLUFF – Yeti convertible oversized faux fur coat

Препоръки от седмицата

CHLOÉ – Wool and mohair-blend cape

Препоръки от седмицата

STUART WEITZMAN – Pure suede ankle boots

Препоръки от седмицата

MONICA VINADER – Nura rose gold vermeil diamond earrings

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Два тренда в едно!

Ако сте пропуснали
Най-четени