Една уникална колаборация: Sonia Rykiel и Lancôme

x

87d0708facb08896dfdbde1c97186781


Още през пролетта стана ясно, че козметичната фирма Lancôme подготвя една по-особена парижка колекция с гримове, за която си сътрудничи не с кого да е, а с модна къща Sonia Rykiel. В началото на юли двата легендарни бранда обявиха официално новината. И тъй като френските ръководства на двете компании са се ръководили изцяло от френското правило „колкото по-малко, толкова по-добре”, колекцията се е получила съвсем символична. Отговорник за дизайна й е творческият директор на Sonia Rykiel – Жули де Либран.


1bf0abd46c4c490938c5c4d4efe14ef6


Опаковките на продуктите създават алюзията за уютно френско кафене (като Le Flore и Le Rouquet), или за разходка по булевард Сен-Жермен-де-При. Забавни рисунки на игриви очички и устни – символ на съблазънта, на книги и чашки с кафе – всички, представящи френската je-ne-sais-quoi („необяснима красота”), на която завижда целият свят – изкуството да създаваш изискан образ без особени усилия. На това разчита и колекцията на Sonia Rykiel и Lancôme. Небрежна елегантност, която винаги е с мярка.

Щедрите палитри със сенки, иновативният молив за устни, ружът Cushion Blush Subtil и останалите продукти вече са на френския пазар, а от средата на септември – и в магазините на Lancôme в цял свят.Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Точно такова лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени