Ефектни прически за плажа

x


Банският костюм може и да е звездата на плажа, но без подходящата прическа, би изглеждал съвсем прозаичен. А за да се получи идеална прическата ви за плажа, са нужни стилизиращи козметични средства или шепа солена морска вода (свежо измитите с шампоан коси са трудни за моделиране и не могат дълго да се задържат във форма, особено ако са тънки и редки). За повече стил добавете ефектен ластик и/или няколко фиби.Кърпите, забрадките и лентите за глава позволяват да експериментирате с различни образи и внасят допълнителен ефект към любимата ви прическа. Независимо дали ще ги прикрепите към малък кок, опашка на тила или към свободно пуснатите си коси. Една лента лесно ще прибере от лицето всички смущаващи кичури и ще го открие за слънчеви ласки.
Тюрбанът винаги изглежда ефектен и отива на всяко лице и на всяка дреха – както на бански костюми, така и на рокли. Най-добре е да изберете готов тюрбан, за да не губите време в завързване. Носете тюрбана както с пуснати коси, така и с опашка на тила.
Здраво сплетените коси издържат както на продължителното къпане в морето, така и на всевъзможните водни развлечения през деня. Вечерта можете да пуснете косите си на свобода, да ги фиксирате със стилизиращ продукт и да се сдобиете с ефирни вълни. Вариантите за сплитане на косите могат да бъдат най-различни – френска или датска плитка, а също и на „рибена кост“.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

HOUSE OF FLUFF – Yeti convertible oversized faux fur coat

Препоръки от седмицата

CHLOÉ – Wool and mohair-blend cape

Препоръки от седмицата

STUART WEITZMAN – Pure suede ankle boots

Препоръки от седмицата

MONICA VINADER – Nura rose gold vermeil diamond earrings

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Най-доброто от layering-а!

Ако сте пропуснали
Най-четени