Къси коси за щастливи есенни дни

x


Тази есен тенденцията при косите е повече от ясна – скъсяване на дългите вълни в косите. Италианците имат много хубав израз за коси, които не са нито прекалено дълги, нито прекалено къси. Наричат ги capelli medi. Изречено на най-романтичния език на света, за нас това означава запазен час за подстригване. Няма защо повече да ви убеждаваме – достатъчно е да изтъкнем предимствата, които средно дългата прическа притежава.

Идеални са за по-нерешителните момичета, които непрекъснато се лутат между буйна грива и съвсем къса коса, а и са много удобни за поддръжка. Бяха основен акцент в дефиелтата на Chanel, Armani, Chloe, Versace.


Chanel

Украсяват косите по възможно най-принцеския начин, а диадемите са много удачни, когато не знаем на какъв акцент да заложим.
Аrmani

Връщат бретона (не че си е тръгвал някога) и не се страхуват, че може да премрежи погледа ни. Има нещо много решително в този look, харесва ни!
Chloe

Представят малко по-небрежни и момчешки прически. Отлични за всички момичета, които не обичат да прекарват много време пред огледалото.
Versace

Tук косата е малко по-дълга, а цветовата гама е по-разнообразна. Лицето е леко скрито. Струва ни се, че това е най-добрата прическа за хубава бяла риза и мъжки панталон.
Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Elle

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Едно по-различно лятно вдъхновение!

Ако сте пропуснали
Най-четени