Къси коси за щастливи есенни дни

x


Тази есен тенденцията при косите е повече от ясна – скъсяване на дългите вълни в косите. Италианците имат много хубав израз за коси, които не са нито прекалено дълги, нито прекалено къси. Наричат ги capelli medi. Изречено на най-романтичния език на света, за нас това означава запазен час за подстригване. Няма защо повече да ви убеждаваме – достатъчно е да изтъкнем предимствата, които средно дългата прическа притежава.

Идеални са за по-нерешителните момичета, които непрекъснато се лутат между буйна грива и съвсем къса коса, а и са много удобни за поддръжка. Бяха основен акцент в дефиелтата на Chanel, Armani, Chloe, Versace.


Chanel

Украсяват косите по възможно най-принцеския начин, а диадемите са много удачни, когато не знаем на какъв акцент да заложим.
Аrmani

Връщат бретона (не че си е тръгвал някога) и не се страхуват, че може да премрежи погледа ни. Има нещо много решително в този look, харесва ни!
Chloe

Представят малко по-небрежни и момчешки прически. Отлични за всички момичета, които не обичат да прекарват много време пред огледалото.
Versace

Tук косата е малко по-дълга, а цветовата гама е по-разнообразна. Лицето е леко скрито. Струва ни се, че това е най-добрата прическа за хубава бяла риза и мъжки панталон.
Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Elle

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени