La crème main – нова доза нежност от Chanel

x


Женските ръце са вдъхновение за не едно произведение на изкуството. Те са дом, ласка, успокоение. Най-красивият завършек на една прегръдка. Те са единствената част от женското тяло, която в поезията е сравнявана с дъжда. Толкова са нежни.

С времето ръцете се променят и постепенно се превръщат в огледало на всичко, което ни се случва. Понякога могат да се наранят от слънчевите лъчи в горещ юлски ден или от вятъра на някой пуст плаж през ноември. За да са красиви за всеки следващ миг, в който любимо същество ги целува или поема в собствените си ръце, е нужно да се грижим за тях. Gabrielle Chanel много добре е знаела това.През далечната 1927 г. Chanel създава разкрасяващ крем за ръце, който вдъхновява малкото бижу, наречено La crème main. С ергономичната си форма на речен камък пасва на всяка една ръка и е тук за да се погрижи както за кожата, така и за красивия завършек на пръстите.

Специалният восък от майска роза от Грас омекотява и защитава кожата, а Ирис Палида запазва тена на ръцете и се бори с тъмните петна. 

Добрата новина е, че La crème main може съвсем спокойно да е с вас навсякъде. Зад красивата му форма се крие механизъм, който контролира нужното количество и не допуска външни замърсявания, нито проникване на въздух. Всеки път, в който ви се прииска наистина да усетите нежност, е нужно просто едно натискане.La crème main е тук, за да осигури максимален комфорт на ръцете ви. Благодарение на хиалуроновата киселина и масло от карите, които съдържа, хидратацията през зимните дни е гарантирана. Колкото по-често го нанасяте през студените дни, толкова по-гладки ще са ръцете ви и толкова по-комфортно ще се чувствате при всяко следващa среща. La crème main е идеалният спътник и за летните вечери, в които се превръща в най-добрата нощна грижа.

La crème main на Chanel е като докосване от цвете. Фино, нежно, деликатно, елегантно и с много грижа. Защото предстоят още много прегръдки и много любими обятия!

La crème main ще бъде в продажба от ноември.


Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Chanel

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени