Маникюрът: Eсен-зима 2015/2016

x

222165_1_800

 


Още през януари и февруари миналата година модните седмици ни донесоха първите идеи за есенно-зимни цветове, нови идеи за контрасти и красиво посрещане на новия сезон. И сега дойде време да се спрем на детайлите, които предстоят. Днес сме в режим „маникюр“ и актуални цветове. Започваме с това, че новата форма на нокътя ще бъде заоблена. Това пролича още по време на ревютата от Ню Йорк, където дизайнерите също бяха скъсили маникюра на моделите и го бяха оцветили в няколко основни насоки. Ето петте „най-“ горещи тенденции, които предстоят:


 

fall_winter_2015_2016_nail_trends_blue_manicure

 


Синият лак. Всъщност, синият цвят бе основен на много от ревюта, дори и по отношение на грима. Затова не ни учудва, че той се оказва със съществено присъствие и при маникюра. Към него може да добавите блясък или мат, а идеята е да запазите цвета жизнерадостен и може би, навяващ спомени за отминаващото лято.


 

fall_winter_2015_2016_nail_trends_matte_nail_polish

 


Матов завършек. Тази тенденция, тръгнала още от началото на лятото, остава и в следващите два сезона. И това никак не ни звучи странно, имайки предвид, че понякога имаме нужда от малко по-простите неща. Оставете цвета да говори за себе си в дните, когато премествате блясъка по своите дрехи, например.


 

fall_winter_2015_2016_nail_trends_modern_French_manicure

 


Новият френски маникюр. Класическият френски маникюр е една от най-често експлоатираните тенденции. Преди няколко години тя преживя крах, но после жените сякаш единодушно я върнаха не на подиума, а в пейзажа на градската модна сцена. Ясно е, че френският маникюр остава, само че този път може да го промените малко, като добавите ярка основа или геометрия в изпълнението.


 

fall_winter_2015_2016_nail_trends_dark_nail_polish_colors_and_nail_art2

 


Тъмни цветове. Ако ви допада усещането за драматизъм или просто харесвате черното, значи можете да добавите тъмните нюанси към маникюра. С много гръндж или готик вдъхновение поставете детайли с метални отблясъци или просто използвайте най-тъмния нюанс на винено червено за официални поводи. Нека в този случай маникюрът остане сравнително къс.


 

fall_winter_2015_2016_nail_trends_artistic_splatter_nails1

 


Артистични и цветни нокти. Нека си признаем, че тяхното време никога не е отминавало, защото често виждаме примери по ръцете на жени, които харесват шарените нокти. Тези есен и зима обаче оставете цветята и флоралните мотиви настрана и опитайте нещо по-абстрактно, нещо по-различно и забавно. И не експериментирайте с този тренд у дома, а се доверете на специалист, понеже всички знаем, че границата между кич и красота е много тънка.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

„COSMOPOLITE“ – ЦВЕТНОТО ЛИЦЕ НА ЕСЕНТА ОТ DIOR

SHISEIDO – ЯПОНСКАТА ПРИКАЗКА ЗА КРАСОТАТА

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени