Първа колекция гримове за Виктория Бекъм

x

VICTORIA


Знаете ли какво се случва, когато съберете в екип една от най-успешните жени модни дизайнери и световноизвестна марка козметика, създадена от една от първите жени предприемачи? Резултатът е уникална колекция гримове, без която животът ви ще изглежда почти невъзможен.

Остават броени дни до представянето на първата колекция с гримове на признатата за модна икона и изключително успешен моден дизайнер Виктория Бекъм за легендарната козметична марка Estée Lauder.


ece9de30-45da-0134-cd16-0aec1efe63a9


„Развълнувана съм от факта, че стартирам тази лимитирана колекция гримове с Estée Lauder”, споделя Виктория Бекъм. „Целият процес беше силно вдъхновяващ – от пътуването във времето, докато разглеждах архивите на Estée Lauder до работата по всеки от продуктите заедно с екипа на компанията! Усещането беше като за перфектното грим партньорство за мен и моята марка. Отдавна се възхищавам на Есте Лаудер като личност и на силния бранд, който е създала, затова се вълнувам да представя колекцията с гримове на нашите общи клиенти.”

Очакваме с нетърпение началото на септември, когато тази уникална грим колаборация ще може да бъде видяна на www.esteelauder.com и www.victoriabeckham.com и в селектирани магазини по света.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Препоръки
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Crystal-embellished cat-eye gold-tone mirrored sunglasses

Препоръки от седмицата

CHRISTIAN LOUBOUTIN – Madcarina 120 studded jute and suede wedge sandals

Препоръки от седмицата

TIFFANY & CO – T Wire 18-karat gold diamond ring

Препоръки от седмицата

REBECCA VALLANCE – Breakers open-back cloqué midi dress

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Красота и елегантност – всички имаме нужда от тях в ежедневието си.

Ако сте пропуснали
Най-четени