Първа колекция гримове за Виктория Бекъм

x

VICTORIA


Знаете ли какво се случва, когато съберете в екип една от най-успешните жени модни дизайнери и световноизвестна марка козметика, създадена от една от първите жени предприемачи? Резултатът е уникална колекция гримове, без която животът ви ще изглежда почти невъзможен.

Остават броени дни до представянето на първата колекция с гримове на признатата за модна икона и изключително успешен моден дизайнер Виктория Бекъм за легендарната козметична марка Estée Lauder.


ece9de30-45da-0134-cd16-0aec1efe63a9


„Развълнувана съм от факта, че стартирам тази лимитирана колекция гримове с Estée Lauder”, споделя Виктория Бекъм. „Целият процес беше силно вдъхновяващ – от пътуването във времето, докато разглеждах архивите на Estée Lauder до работата по всеки от продуктите заедно с екипа на компанията! Усещането беше като за перфектното грим партньорство за мен и моята марка. Отдавна се възхищавам на Есте Лаудер като личност и на силния бранд, който е създала, затова се вълнувам да представя колекцията с гримове на нашите общи клиенти.”

Очакваме с нетърпение началото на септември, когато тази уникална грим колаборация ще може да бъде видяна на www.esteelauder.com и www.victoriabeckham.com и в селектирани магазини по света.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стил, класа и удобство!

Ако сте пропуснали
Най-четени