Тайнството на ниската опашка

x


Казват, че в косата се събира цялата близка енергия и че благодарение на нея имаме връзка с невидими за очите светове. Обичаме я пусната, солена и огряна от слънце. Но зимата има други планове за нея: освен големия тренд, който са плитките, ниската опашка заема не по-малко важно място на модния подиум. Lowe и Emilio Pucci я харесват ниска и прибрана възможно най-стегнато до врата, Balmain завършва с нея серия от плитки, а Alexander McQueen и Acne Studios я връзват доста небрежно, на нивото на раменете.


Опашката ни е любима, защото можем лесно да я постигнем у дома. Тя е супер спасение за официални случаи, в които нямаме време за по-сериозна прическа или просто за дните, в които искаме да открием лицето си. Елегантна, много секси и същевременно небрежна, ниската опашка носи нещо доста моделско в себе си.

Всички харесваме моделките, току-що слезли от пътечката, с перфектен, невидим грим и коса, която деликатно напомня за себе си. Представяме си ниската опашка в комбинация от скини дънки и кашмирено сако, например. Или любимото цветно палто. Едно е сигурно – време е да открием лицата си и поне за ден да забравим за зимните шапки, колкото и да ни е трудно! Баретите обаче са добре дошли.Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

RICK OWENS – Two-tone wool-blend coat

Препоръки от седмицата

MR BY MAN REPELLER – Leather-trimmed metallic stretch-knit knee boots

Препоръки от седмицата

SEE BY CHLOÉ – Ruffled cable-knit wool sweater

Препоръки от седмицата

KARL DONOGHUE – Reversible shearling and leather fingerless gloves

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За успешен понеделник!

Ако сте пропуснали
Най-четени