Топ 5 в петък: 5 идеи за прически с опашки

x

chiara-ferragni_v650x433


Последните ревюта с висша мода ни убедиха в следното: летните месеци са златно време за прическите на опашка! Стилистът Гуидо Палау ни показа тази класическа прическа с една особена закачка – метални пръстени, прикрепени към кичурите коса. Върху опашките беше фокусиран и стайлингът в колекцията на Viktor&Rolf, както и на Giambattista Valli. Силно тупирани коси, завързани небрежно на тила и допълнени с прекрасни рокли от 60-те години на миналия век. Меланж от стилове, който носи ефекта на изчистена елегантност.

Пет „завързани“ прически ни направиха особено силно впечатление…


valentino_article_gallery_portrait


Омагьосващата прическа на Гуидо Палау за Valentino е изключително лесна за възпроизвеждане. Срешете внимателно косата си, разделете я на три части и прикрепете към всеки от кичурите метални пръстени, така че да се оформят няколко опашки. За финал завържете косата ниско долу и срешете.


giambattista_valli_2_article_gallery_portrait


За опашката на Giambattista Valli цялата коса трябва предварително да се тупира и едва след това да се фиксира с помощта на гел за „мокър” ефект. Гримът към тази прическа беше определен от гримьорката Вал Гарланд като „мъжкаранска красота”.


model_ralphrusso_article_gallery_portrait


Прическа с опашка с множество плетени детайли при Ralph & Russo. Срешете косата, разделете я на три части като средната изплетете на плитка. Вземете два тънки кичура от двете странични части и ги сплетете на фини плитчици, с които да завържете опашката ниско долу.


antonio_ortega_article_gallery_portrait


Висша мода в прическите с опашка е тази от ревюто на Антонио Ортега. При нея се наблюдава известна етажираност като прическата започва с опашка най-отгоре и завършва със свободно вързана коса на тила.


viktorrolf2_article_gallery_portrait


Опашка с креп ефект от ревюто на Viktor & Rolf. При тази прическа косата предварително се гофрира с преса за коса, след което небрежно се завързва на опашка на тила. Прическата допълва колекцията на известната модна марка, която е вдъхновена от „бандитските” разкази на Чарлз Дикенс.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още:

КОСИ НА ПОКАЗ: ГОРЕЩИТЕ ПРИЧЕСКИ НА ЛЯТО 2016

АКТУАЛНИТЕ МЪЖКИ ПРИЧЕСКИ ПОД ЛУПА

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени