Щастието живее на Градина

x


По скучните карти Градина е микро точица на брега на морето, къмпинг, на въздишка разстояние от Созопол. Тая работа е само за прикритие обаче, ще ви подшушнем ние. Тука живеят най-красивите залези и най-капризните бедствия.

Градина е дом, изплетен от чорлави усмивки. Килимът ни е от борови иглички и мъничко боцка, стените ни се люлеят, но винаги се намира по някой хамак за подслон на нечакани гости. За закуска сервираме филии с лютеница и песен, донесена от бара по съмване. А всеки, който отплава обратно ни завещава по нещо — бутилки (за опразване и писма), забравени чорапи, чаши, плакати или парченце сърце. Тука намериш ли си приятел — да знаеш, завинаги е. На Градина най-хубаво се обича и най-звънко се смее. Тука се подреждат чакри, мисли и смисли. И се раждат истории, които да топлят по няколко зими.Градина лекува. Белези и рани, от които гърлото пари, а зениците потъмняват от спомени. И изпълва душата с най-топлото синьо и обич на едри вълни. Колкото можеш да прегърнеш, да носиш и да раздадеш.

Градина е щастливо корабокрушение и капан, от който не ти се излиза. Пясъкът те гъделичка, морето ти пее приспивна песен, а слънцето се закача и те щипе по бузите.

Градина е урок по просто щастие — спане под звезди и събуждате до вълни. Дзен от музика, шарени коктейли и съдби, които им е писано да се омешат.

Тук можеш да срещнеш най-добрите си приятели, преди още да си разбрал, че сърцето ти ги е избрало, за да му пазят лято. Можеш да се влюбиш или да стоплиш строшенето си на кaрфици сърце.

На Градина може да ти се случи и невъзможното. Само събери сили да си го пожелаеш.

А после си събери и багажа.Текст: Александра Тошева

Снимки: Мери Калъчева 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

RICK OWENS – Two-tone wool-blend coat

Препоръки от седмицата

MR BY MAN REPELLER – Leather-trimmed metallic stretch-knit knee boots

Препоръки от седмицата

SEE BY CHLOÉ – Ruffled cable-knit wool sweater

Препоръки от седмицата

KARL DONOGHUE – Reversible shearling and leather fingerless gloves

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С такова палто няма как да не сме кралиците на street style-а!

Ако сте пропуснали
Най-четени