Ще се влюбя в сладоледа с вкус на ванилия и кисели череши

x


Месец и половина преди рождения ми ден – всичко изглежда различно. Сигурно, защото съм жена. На мъжете не им пука. Така поне твърдят. Аз обаче съм като попаднала в дупка – сигурно сатурнова, защото няма каква друга да е. Две колежки ме убеждават в това. Сигурни са, че скоро ще започне да ми се вие свят, че кредитната ми карта ще бъде на нула и че никакво пино гриджо нямало да може да ми помогне. Толкова било зле положението, според тях.

Но светът е голям и спасение дебне отвсякъде! Затова реших да се влюбя. Казват, че любовта лекува всичко. Сигурно ще помогне и на мен, особено сега.

Първо ще се влюбя в някой мъж. Той няма да знае, а аз ще го обичам тайно. Някой ден той ще разбере, защото онази клюкарка – най-добрата ми приятелка, ще му каже. Той също ще ме заобича, а след това ще се разхождаме в парка, хванати за ръце… Това ми се е случвало – в осми клас – пак преди рождения ми ден. Едно десетилетие и половина по-късно отново мисля за любов. Този път не искам да е толкова наивна. Този път не чакам принцове.

После ще се влюбя в Париж. Не съм ходила там, но казват, че ще ми хареса. В Париж ще си купя рокля – червена, с малко деколте, дълга до коляното и много красива. Ще сложа чифт обувки като на балерина (и като истинска французойка) и ще ходя с часове по улиците на града. Всички европейки обожават Париж, особено през пролетта. Казват, имало любов по улиците на Париж… и магазини има, и вкусни кроасани, и хубави парфюми!

Ще заобичам себе си повече. Обещавам да спра да мразя онези два килограма. Ще се освободя от тях с много любов – във фитнеса и с малко аеробика. Ще мисля за Париж и голямата любов, която скоро ще пристигне от далеч. Ще заобичам още повече любимото си огледало и първите си дребни бръчки под очите.

Ще се влюбя в работата си отново. Кой би работил нещо, което не обича?

Ще се влюбя в приказния ден, който предстои – утре! …В чашата с ароматно кафе и късметчето до нея… в цветята, които няма да искам да ми подаряват за рождения ден, защото кой човек откъсва красотата и се опитва да я подари на някой друг?

Ще се влюбя в сладоледа с вкус на ванилия и кисели череши…

Ще се влюбя, обещавам…

Ще се влюбя в новите си 29.

Текст: Стефи Стоева

Снимка: Pinterest

Вижте още:

Защо си сама?

Жените, които знаят какво искат…

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Pleated shell midi skirt Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Cat-eye слънчеви очила от PRADA

PRADA Cat-eye acetate and silver-tone mirrored sunglasses Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пръстен от бяло злато с диаманти от BOUCHERON

BOUCHERON Quatre Radiant Edition Small 18-karat white gold diamond ring Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Велурени чехли от MERCEDES CASTILLO

MERCEDES CASTILLO Irine suede mules Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Много мини и много секси!

Ако сте пропуснали
Най-четени