Роби Уилямс и музиката, която никога няма да ни омръзне

x


Роби Уилямс е един от най-обичаните певци на всички времена. Лошото момче на музиката, бунтар с кауза, най-продаваният соло артист във Великобритания, секссимвол и мечта на милион момичета по света. Има рожден ден, навършва 43. И е все по-готин. Обичаме него, божествения му глас и великите песни, които не спира да създава. Неведнъж сме преписвали негови текстове или слушали точно определено парче милион пъти. Имаме чувството, че ни разбира. Че и той като нас търси любовта. В това време на годината настроението ни е особено любовно. Затова ви представаме нашите топ 5 парчета, в които любовта празнува. А кои са вашите?

Angels



Един от най-продаваните сингли, написан от Роби и съдружника му Гай за рекордните 25 минути. И един от най-вълшебните текстове. Кара ни да чувстваме, че винаги ще бъдем благословени с любов. И то по най-красивия начин.

She’s The One



Тук вече сърцето ни се разтапя. Това е втората песен на Роби, която се превръща в абсолютен хит и оглавява класациите седмици наред. She’s The One е кавър на бандата „World’s Party“, но именно гласът на Роби Уилямс е това, което я превръща във вечна класика. Обичаме я.

No Regrets



Част от албума I’ve Been Expecting You (1998), песента разкрива начина, по който Роби се чувства, когато напуска Take That. Защото любовта съществува във всички форми… и може да ни нарани и тогава, когато най-малко очакваме. А историите са безкрайни.

Supreme



Абсолютен химн на любовта, на търсенето, на самотата, на липсите. Най-перфектният прочит на темата от култовото парче „I Will Survive“. Пускаме си я силно и се вслушваме внимателно във всеки детайл от текста, защото всички сме се чувствали точно по точи начин. Търсещи любовта.

Feel



Е, това е една от най-великите песни на света. Абсолютната молитва за любов, за допир, за нещо истинско. Изпята по най-секси начина и с един от най-красивите клипове. Неведнъж сме я пяли с пълно гърло и мислим, че ще продължим още много години. Да живее любовта.

 

Текст: Fashion Inside

Видео: Youtube

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С бодра крачка към уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени