Честните сини очи на Тон

x


Кой знае, Тон Хюкълс можеше и да бъде пилот сега, ако беше сбъднал детската си мечта да прилича на Леонардо ди Каприо в “Хвани ме, ако можеш”. Но ето че с днешна дата приликите им се изчерпват до сините очи, русата коса и добрия вкус за жени.

Преди време, докато Тон се разхождал по улиците на Милано и се оглеждал къде да хапне пица, една миниатюрна италианка хукнала по петите му и изстреляла директно въпроса: “Искаш ли да станеш модел?”. Дамата се оказала търсач на обещаващи таланти и явно не се е излъгала в своя нюх, защото в сегашно време можем да говорим за Тон като за един от най-свежите млади модели под светлините на прожекторите. Любимец и лице на брандове като Balmain, Versace, Etro, Hugo Boss, Dsquared и други. Камерата несъмнено го обича, но харизмата му далеч не е валидна само пред обектива.

Изненадва ни с разнообразни хобита – тренира джудо, планинското катерене му е страст, слуша джаз, но е и заклет фен на Rolling Stones. Издава се, че е и добър танцьор. Обича да чете, а Маркес му е много любим. Пъстра личност се очертава това хубаво момче.

Очарователно е и чувството му за хумор и самоирония. Веднъж, когато в интервю го питат кои са 5-те му любими продукти за красота, с намигване отвръща: “Нокторезачката ми брои ли се?”.

Роден е в Холандия, условно живее в Хага, но ангажиментите му го запращат ту в единия, ту в другия край на света. Напоследък обаче сърцето сякаш все го води към Италия. Следим го под лупа и там все го намираме в добра компания, не на кой да е друг, а нашата любима италианска Пепеляшка – Нима Бенати. Двамата май са малко влюбени, а ние ще следим с интерес развоя на тази романтична идилия между фотограф и модел, полята обилно с красота.Текст: Александра Тошева

Снимки: Press, Instagram.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени