Честните сини очи на Тон

x


Кой знае, Тон Хюкълс можеше и да бъде пилот сега, ако беше сбъднал детската си мечта да прилича на Леонардо ди Каприо в “Хвани ме, ако можеш”. Но ето че с днешна дата приликите им се изчерпват до сините очи, русата коса и добрия вкус за жени.

Преди време, докато Тон се разхождал по улиците на Милано и се оглеждал къде да хапне пица, една миниатюрна италианка хукнала по петите му и изстреляла директно въпроса: “Искаш ли да станеш модел?”. Дамата се оказала търсач на обещаващи таланти и явно не се е излъгала в своя нюх, защото в сегашно време можем да говорим за Тон като за един от най-свежите млади модели под светлините на прожекторите. Любимец и лице на брандове като Balmain, Versace, Etro, Hugo Boss, Dsquared и други. Камерата несъмнено го обича, но харизмата му далеч не е валидна само пред обектива.

Изненадва ни с разнообразни хобита – тренира джудо, планинското катерене му е страст, слуша джаз, но е и заклет фен на Rolling Stones. Издава се, че е и добър танцьор. Обича да чете, а Маркес му е много любим. Пъстра личност се очертава това хубаво момче.

Очарователно е и чувството му за хумор и самоирония. Веднъж, когато в интервю го питат кои са 5-те му любими продукти за красота, с намигване отвръща: “Нокторезачката ми брои ли се?”.

Роден е в Холандия, условно живее в Хага, но ангажиментите му го запращат ту в единия, ту в другия край на света. Напоследък обаче сърцето сякаш все го води към Италия. Следим го под лупа и там все го намираме в добра компания, не на кой да е друг, а нашата любима италианска Пепеляшка – Нима Бенати. Двамата май са малко влюбени, а ние ще следим с интерес развоя на тази романтична идилия между фотограф и модел, полята обилно с красота.Текст: Александра Тошева

Снимки: Press, Instagram.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зелено и classy!

Ако сте пропуснали
Най-четени