Джак Никълсън за живота, жените и любовта

x


Джак Никълсън на 80 години! Звучи абсурдно, но е факт. На 22 април 2017 г. едно от най-лошите момчета на Холивуд празнува юбилея си. Джак – вечният плейбой и човекът, който винаги казва нещата такива каквито са, има пет деца от четири жени и един брак зад гърба си, богат житейски опит и скандален личен живот. Запитан наскоро как можем да избегнем страха от смъртта, той отговаря, че единственият начин за това е като живеем тук и сега.

Никълсън печели пъpвия cи „Ocкap“ за главна мъжка pоля c пpевъплъщението си в образа на психично болен в „Полет над кукувиче гнездо” (1975 г.). Останалите му награди „Ocкaр“ са за ролите му в „Думи на обич” (1983 г.) и в „Колкото толкова” (1997 г.).

Ето какво споделя легендарният актьор за живота, жените и любовта…„Ако мъжете са искрени пред себе си, трябва да признаят: всичко, което правят, е заради жените.”

 

„В момента, в който спрем да учим, мисля, че вече сме мъртви.”„Имало е моменти в живота ми, когато съм се чувствал странно неустоим за жените. Но вече не съм в това състояние – и това ме натъжава.”

 

„Не се притеснявам от бръчките – нито при мен, нито при жените. Намирам ги за нещо интересно.”„Съпротивлявам се на всички общоприети убеждения. Моята религия се свежда до това да бъда непосредствен и да живея в настоящето. Старо клише, знам, но си е мое.”

 

„Бях отгледан изцяло от жени. Баба ми притежаваше салон за красота и съм прекарал повечето от времето си там. Тя ме научи на добри маниери и какво харесват жените.”„Не ми пука какво мислите за мен. Аз изобщо не мисля за вас.”

 

„Човек просто подрежда живота си според обстоятелствата – а аз мога да прекарвам много време сам.”„Независимо от репутацията ми, винаги съм бил романтик. Често съм правил глупости от любов – скачал съм през прозорци, катерил съм се по покриви и т.н.”

 

„Бих се радвал неимоверно на една последна истинска любов. Но не си представям реално, че би могло да се случи.”

 

„Мога да играя добре чудовища. Разбирам чудовищата. Разбирам лудите.”Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И за по-хладни летни дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени