Джак Никълсън за живота, жените и любовта

x


Джак Никълсън на 80 години! Звучи абсурдно, но е факт. На 22 април 2017 г. едно от най-лошите момчета на Холивуд празнува юбилея си. Джак – вечният плейбой и човекът, който винаги казва нещата такива каквито са, има пет деца от четири жени и един брак зад гърба си, богат житейски опит и скандален личен живот. Запитан наскоро как можем да избегнем страха от смъртта, той отговаря, че единственият начин за това е като живеем тук и сега.

Никълсън печели пъpвия cи „Ocкap“ за главна мъжка pоля c пpевъплъщението си в образа на психично болен в „Полет над кукувиче гнездо” (1975 г.). Останалите му награди „Ocкaр“ са за ролите му в „Думи на обич” (1983 г.) и в „Колкото толкова” (1997 г.).

Ето какво споделя легендарният актьор за живота, жените и любовта…„Ако мъжете са искрени пред себе си, трябва да признаят: всичко, което правят, е заради жените.”

 

„В момента, в който спрем да учим, мисля, че вече сме мъртви.”„Имало е моменти в живота ми, когато съм се чувствал странно неустоим за жените. Но вече не съм в това състояние – и това ме натъжава.”

 

„Не се притеснявам от бръчките – нито при мен, нито при жените. Намирам ги за нещо интересно.”„Съпротивлявам се на всички общоприети убеждения. Моята религия се свежда до това да бъда непосредствен и да живея в настоящето. Старо клише, знам, но си е мое.”

 

„Бях отгледан изцяло от жени. Баба ми притежаваше салон за красота и съм прекарал повечето от времето си там. Тя ме научи на добри маниери и какво харесват жените.”„Не ми пука какво мислите за мен. Аз изобщо не мисля за вас.”

 

„Човек просто подрежда живота си според обстоятелствата – а аз мога да прекарвам много време сам.”„Независимо от репутацията ми, винаги съм бил романтик. Често съм правил глупости от любов – скачал съм през прозорци, катерил съм се по покриви и т.н.”

 

„Бих се радвал неимоверно на една последна истинска любов. Но не си представям реално, че би могло да се случи.”

 

„Мога да играя добре чудовища. Разбирам чудовищата. Разбирам лудите.”Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

RICK OWENS – Two-tone wool-blend coat

Препоръки от седмицата

MR BY MAN REPELLER – Leather-trimmed metallic stretch-knit knee boots

Препоръки от седмицата

SEE BY CHLOÉ – Ruffled cable-knit wool sweater

Препоръки от седмицата

KARL DONOGHUE – Reversible shearling and leather fingerless gloves

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С такова палто няма как да не сме кралиците на street style-а!

Ако сте пропуснали
Най-четени