Хю Джакмън – за кожата на един върколак

x


Ослепителна усмивка. Притегателен чар и уникален баланс на мъжкарство и джентълменство. Гледаме и се чудим как го постига Хю Джакмън? Изключително харизматичен, австралийският актьор знае как да смущава сънища. С ролите си. В живота върви заедно със съпругата си от цели 21 години. Но към това ще се върнем малко по-късно.
Малко ни натъжава факта, че този толкова разнолик в образите си актьорски талант продължава да стои в историята в ролята си на върколак от поредицата X-мен, въпреки че има и други също толкова въздействащи роли. Изобщо не оспорваме факта, че сексапилът и мъжеството, което така му приляга най-добре личи именно в този образ.Роденият в Сидни актьор е най-малкото от пет деца, отгледани от самотен баща, след като майка му ги напуска. Това не спира Хю да завърши с добър успех и да се дипломира в Техническия университет в родния си град. Първите му роли на сцена са няколко мюзикъла в Мелбърн, което му проправя път към по-сериозни актьорски проекти.
Хипнотичният му поглед е навсякъде. И сме готови да го гледаме къде ли не. Австралиецът добре подбира ролите си и неслучайно за някои от тях получава цял куп престижни отличия. Оскар и БАФТА са единствените, които му липсват в колекцията с престижни награди, но сме убедени, че има време и за тях. Класическите му превъплъщения в горд джентълмен от отминали столетия също много добре пасват на достолепната осанка и аристократичното му излъчване. Тандемът му с Мег Райън в „Кейт и Леополд“, „Клетниците“ и „Австралия“.

Дали е пълна противоположност на сценичните му образи или логично продължение на ценностите, които отстоява на екрана, за голямата любов, за вечната свързаност на двама души, Хю Джакмън продължава да бъде верен съпруг и добър баща на две деца. Любовта между него и Дебора Лий-Фърнис пламва по време на снимките на австралийския сериал „Корели“ през 1995 година. Дванадесет месеца по-късно те вече са семейство, независимо, че Дебора е 13 години по-възрастна от него. И досега двамата имат истински хармонично отношения. А профилът на Хю в Instagram изобилства от ежедневните му извънсценични занимания, включващи дори гладене и други нелеки съпружески задължения.Сигурни сме, че скоро Хю Джакмън отново ще представи пред света себе си в съвсем различна светлина. Поне така ни подсказват проектите, по които работи в момента. Декември е времето, в което е планирано пускането на „Големият шоумен“, а дотогава ние можем да ви оставим с няколко от любимите ни фотосесии, в които актьора буквално изпълва пространството със сексапил и мъжество.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За дни като днешния!

Ако сте пропуснали
Най-четени