Какво се случи: новини с кафето

x

Най-интересните акценти през изминалата седмица, които избрахме за компания на сутрешното ви кафе.

H&M и Moschino със съвместна колекция



Италианският бранд ще е новият партньор на шведската марка за стрийт стайл, която до този момент е колаборирала успешно с Balmain, Stella McCartney, Alexander Wang. Криейтив директорът на Moschino Джеръми Скот съобщи огромната за модния свят новина по време на фестивалa Coachella, който безспорно е най-чаканото музикално (а и модно) събитие. Новината за колаборацията между брандовете беше съобщена на живо в Инстаграм и включваше моделката Джиджи Хадид. Колекцията от женско и мъжко облекло ще бъде достъпна на 8 ноември, а ние стискаме палци да се получи хубава и стилна линия! Новината наистина взриви модния свят, но ние се надяваме, че ще е за добро.

Бионсе открадна Coachella


 

BEYCHELLA 2018 #balmain #beyoncé

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on


Да, абсолютно сме съгласни с Оливър Рустинг, който прекръсти фестивалът Coachella на Beychella. Той имаше честта да облече Бионсе за невижданото шоу, което направи само преди вечер. Оливър Рустинг, който е начело на Balmain, споделя, че никога не е срещал такъв перфекционист като нея и че най-великият момент в живота му остава този, в който стои на пода и реже платове заедно с Бионсе. Тя е държала да направи многобройни проби и репетиции с костюми, за да се увери, че пасват идеално на нея и на над 100-те танцьори в екипа на Кралицата.

Тайната сватба на Гуинет Полтроу



Всички в Холивуд говорят, че Гуинет и Брад Фалчък са се венчали тайно. Двойката наема Los Angeles Theater, където прави специално парти за всички приятели от Холивуд. Русата красавица сияе в рокля от Giambattista Valli, което допълнително накланя везните към евентуална сватба. Според свидетели, партито е било само прикритие и маскировка за реалното събитие и звездната двойка наистина е казала „ДА!“. Tръпнем в очакване за детайли!

Първи снимки от колекцията на Бекъм за Reebok




Певицата, дизайнер и съпруга на Бекъм, Виктория, съобщи, че планира партньорство с Reebok още миналата година. Тя се кълнеше, че не може да се концентрира и да погледне с добро око на ниските обувки, тъй като е заклет фен на високите до небесата токове. Основното вдъхновение и посвещение на тази колекция е не кой да е, а бейзболната легенда Шакил О’Нийл. Кампанията включва фотографии, които показват огромната разлика в ръста и на двамата. Семейството на Виктория, както винаги, е сред първите, сдобили се с чифт маратонки. Не можем да отречем, че се вълнуваме от новите творения на г-жа Бекъм и бихме ги носили всеки ден! Стига да са удобни.

Булчински приказки с Вера Уонг




Новата колекция булчински изкушения на Вера Уонг е истински празник на младостта и красотата. Роклите са в състояние да накарат и най-заклетото парти момиче да мине под олтара. Фотосесията е дело на прочутото дуо  Inez & Vinoodh, а цветовете са ярки, смели, живи и много пролетни. Тюлът е навсякъде, а моделите са сякаш превърнати в истински цветя. Единствената неприятна новина е, че булките трябва да изчакат до 2019-та, за да се докоснат до тези произведения на изкуството. Но пък чакането ще си струва, убедени сме!

Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Press, Pinterest, Harpers’ Bazaar

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С бодра крачка към уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени