Дрейк и Джей Ло са ГА-ДЖЕ-ТА?

x


Светът осъмна с нова скандална светска двойка – Дрейк и Дженифър Лопес, или поне такива са слуховете. А за тях допринесе кадърът, който двамата споделиха почти едновременно на своите Instagram профили, без нито дума или емотикон описание.

И ето как, заедно с милионите харесвания и коментари под снимката, заваляха и догадките какво всъщност се случва между двете големи звезди. Самото съдържание на кадъра е меко казано недвусмислено – Дрейк и Джей Ло позират в доста интимна прегръдка. И докато тя блажено се усмихва, полегнала в обятията му, неговият поглед, като че ли издава: “Това е моето момиче”.

Няма дим без огън, както се казва. За искрите между двамата изпълнители се заговори още преди седмици, когато те публикуваха друга своя обща снимка. По същото време стана известно, че Дрейк е посетил един след друг два концерта на латино дивата в Лас Вегас и изведнъж двамата започнаха да бъдат засичани заедно все по-често на различни събития.
И сякаш само за да потвърди горещите слухове, се намеси не кой да е, а бившата изгора на Дрейк – Риана. Прясно-прясно през уикенда барбадоската красавица, изненадващо на пръв поглед, спря да следва Дженифър Лопес в Instagram. И това нямаше да е толкова шокиращо за всички, ако до скоро двете не демонстрираха страхотна близост. Разменяха си комплимент след комплимент, а Риана дори изпрати като подарък на Джей Ло чифт ботуши от своята съвместна колекция с Manolo Blahnik, които тя от своя страна засне в клипа си “ Ain’t Your Mama”. За съжаление, явно и с тази идилия вече е свършено.

По всичко личи, че разликата от 17 години във възрастта, в полза на Дженифър Лопес, никак не безпокои новоизлюпената двойка. Двамата изглеждат напълно щастливи в компанията си един на друг. А ние сме любопитни какви ще бъдат следващите новини и дали не се задава ново дуетно парче.Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Препоръки
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

MICHELLE MASON – Silk-satin wrap gown

Препоръки от седмицата

VIX – Marion wrap-effect linen-blend playsuit

Препоръки от седмицата

KENZO – Printed cotton-jersey T-shirt

Препоръки от седмицата

CURRENT/ELLIOTT- The Boyfriend distressed denim shorts

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Оранжево, страстно и зашеметяващо в стихията на лятото!

Ако сте пропуснали
Най-четени