Кейт Мос ще бъде „Редактор мода“ в британския Vogue

x

 

 

 


 

Кейт Мос и британският Vogue ще осъществят едно ново сътрудничество, резултатът от което ще прочетем през пролетта. Супермоделът ще се включи в редакторския екип на списанието с длъжността „Редактор мода“. Актуализирането на автобиографията на Кейт по този начин е стъпка, немислима за модели, които никога не са се ангажирали с писане. Тук обаче нещата не опират само до съставяне на текстове, а до усет за стил, широк кръг от контакти в модните среди и познаване на модата от поне две десетилетия. 

 


 

 

 

 


 

Кейт Мос е работила със списанието в различни държави безброй пъти. Попадала е на корицата на британското издание 33 пъти, а дебюта си за него реализира през 1993 година. 

Първата статия на Кейт ще бъде публикувана през пролетта. Очаква се моделът да си сътрудничи с редакторския екип по всякакви творчески въпроси, както и в организирането и реализирането на фотосесии. Тя ще избира модели и фотографи и ще управлява стайлинга на моделите, според собствения си моден нюх. 

 


 

 

 

 


 

Главната редакторка на британския Vogue, Александра Шулман, разказа, че е доволна от това решение. „Нейното несъмнено брилянтно чувство за стил, дълбочината на познанията за мода и разбирането как се прави прекрасен имидж – ще бъде вълнуващо да видим това на страниците на Vogue”, сподели още Шулман за очакванията си от това партньорство. 

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Vogue

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Топла и супер модерна комбинация!

Ако сте пропуснали
Най-четени