Кейт Мос ще бъде „Редактор мода“ в британския Vogue

x

 

 

 


 

Кейт Мос и британският Vogue ще осъществят едно ново сътрудничество, резултатът от което ще прочетем през пролетта. Супермоделът ще се включи в редакторския екип на списанието с длъжността „Редактор мода“. Актуализирането на автобиографията на Кейт по този начин е стъпка, немислима за модели, които никога не са се ангажирали с писане. Тук обаче нещата не опират само до съставяне на текстове, а до усет за стил, широк кръг от контакти в модните среди и познаване на модата от поне две десетилетия. 

 


 

 

 

 


 

Кейт Мос е работила със списанието в различни държави безброй пъти. Попадала е на корицата на британското издание 33 пъти, а дебюта си за него реализира през 1993 година. 

Първата статия на Кейт ще бъде публикувана през пролетта. Очаква се моделът да си сътрудничи с редакторския екип по всякакви творчески въпроси, както и в организирането и реализирането на фотосесии. Тя ще избира модели и фотографи и ще управлява стайлинга на моделите, според собствения си моден нюх. 

 


 

 

 

 


 

Главната редакторка на британския Vogue, Александра Шулман, разказа, че е доволна от това решение. „Нейното несъмнено брилянтно чувство за стил, дълбочината на познанията за мода и разбирането как се прави прекрасен имидж – ще бъде вълнуващо да видим това на страниците на Vogue”, сподели още Шулман за очакванията си от това партньорство. 

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Vogue

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпрос на стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени