Най-добрите в дизайна, благодарение на Dibla

x


Обичаме, когато стане време за наградите Dibla. Добрият интериорен дизайн среща нужното разбиране именно в страхотните инициативи на „Дибла“. Няма как да забравим и пролетната ни приятна изненада, когато екипът на приятелите ни дизайнери събра най-вдъхновяващите проекти и най-горещите трендове в интериорния дизайн в луксозно издание с най-точното заглавие: „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017 г.“.

За трета поредна година националната платформа за интериорен и продуктов дизайн ще проведе най-значимото и елитно събитие за българския интериорен бранш съревнованието Dibla Design Awards. Ще имаме щастието да сравним дизайн часовниците си на 21 ноември 2018 г. в най-елитната и високотехнологична зала за събития в страната – Sofia Event Center. Изключителното по мащаб и размах събитие ще предложи достойна сцена на българските дизайнери, на която те да демонстрират талант и професионализъм и да извоюват престижни отличия и награди.Организаторите „Дибла“ са доверили отговорната задача за присъждането на наградите на специално подбрано международно престижно жури, съставено от български и чуждестранни специалисти и експерти, признати в световен мащаб.

Dibla Design Awards е най-престижната трибуна в страната за изява на професионалистите в бранша, даваща възможност на всеки автор на интериорен проект да бъде забелязан, отличен и признат. Форматът има за цел да демонстрира нивото на предлаганата услуга у нас и да затвърди авторитета на специалистите, да им осигури по-широка популярност и представителност. Отличените проекти от всички категории ще бъдат включени и в предстоящия годишен каталог. Нямаме търпение, а записването вече тече с пълна сила! Може да се включите ето тук.

Възползвайте се от ранната регистрация с по-ниска такса за участие | дизайнери, участвали в Dibla Design Awards 2017, кандидатстват при преференциални цени за целия период.Текст: Теа Николова

Снимки: Dibla

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени