Once upon a time Biblioteka празнува

x

 


Клубът на Кремена Халваджиян отбеляза първата си година с шумен купон, хубава музика и бурни танци до сутринта. На дансинга заедно с редовните посетители се изявиха множество популярни лица от шоубизнеса. За радост на мъжката половина от гостите сред най-активните в танците бяха няколко от красивите Адреналинки на „Господарите” – Алекс, Ваня и Вики. Достойна компания им правеха Зуека, Виктор Калев, Мария Игнатова и Алекс Раева. Гала не се включи в танците, но заради своята приятелка Кремена седя чак до полунощ. Именно нейното много емоционално послание към Кремена прочете Маги Халваджиян, защото както никога той призна, че няма как да го каже по-добре.

 


 


В по-късен час, но точно навреме на купона разцъфна Рафи със своята уникална усмивка и енергия. Буквално от вратата той скочи на сцената и изпя няколко парчета като подарък за празнуващите. Заедно с него пяха Кремена и Маги, Алекс и Мария, Ники Сотиров, Наско от БТР,  Стефан Щерев, Катето Стоянова, Зейнеб и Джуджи. Диана Любенова и Лес Уелдън, Митко  и Ася Станчеви, Жанет и Мартин Захариеви уважиха приятелите си семейство Халваджиян. 

 


 


 

Кремена пък, както винаги, впечатли гостите с уникална рокля, която след като духна свещичките на тортата, замени с по-удобен за танци тоалет – нейно дело. Собственичката на клуба си пожела още много такива рождени дни и да се сбъднат думите на Гала, че всичко, с което се захване е обречено на успех. 

текст: Марио Трифонов

снимки: globalfilms-bg.com

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Топла и супер модерна комбинация!

Ако сте пропуснали
Най-четени