Риана създава колекция очила за Dior. И всички са перфектни!

x

Rihanna-Dior-Sunglasses-2016-Photos01

 


Модна къща Dior все още е в търсене на творчески директор. Дейността по създаване на мечти тук обаче не е спряла. И като резултат от това тук продължават да се случват интересни неща. Певицата Риана и френската марка за луксозни стоки обявиха ново партньорство. Този път Риана няма да бъде само рекламно лице на Dior, а участва в създаването на серия очила с футуристичен завършек. Малката серия аксесоари ще носи името Rihanna.


Rihanna-Dior-Sunglasses-2016-Photos03

 


Слънчевите очила ще бъдат продавани ексклузивно в магазини на Dior по света в началото на юни. За сега обаче първите снимки с певицата, носеща очилата, вече се появиха в Instagram. Моделът е един и варира в шест различни цвята рамки – синьо, сребристо, розово, зелено, нюанси на  червено. Цената за чифт е около 1000 евро. Единият от моделите ще бъде позлатен с 24-каратово злато и ще се продава на двойна цена.


Rihanna-Dior-Sunglasses-2016-Photos04

 


Припомняме, че миналата година фотографът Стивън Клайн снима Риана в серия рекламни кадри за модната къща във Версай. „За нас е удоволствие да си партнираме с Риана за втори път. Тя е артист, изпълнител, предприемач, филантроп и модна икона за новото поколение“, отбеляза изпълнителният директор на Dior – Сидни Толедано. С тази интересна колаборация Риана още повече затвърждава своето място и в модния свят. Наскоро певицата представи и своята колекция за Puma – Fenty Puma by Rihanna. Възможността Риана да участва в дизайна на продукт в Dior е привилегия, която никога преди това не е била предоставяна на друго рекламно лице на марката, сред който са Чарлиз Терон, Натали Портман, Дженифър Лорънс и други.


Rihanna-Dior-Sunglasses-2016-Photos02

 


Текст: Стефи Стоева

Снимки:Press

Вижте още:

РИАНА ЗА АПРИЛСКИЯ VOGUE – „ИМА ЛИ НЕЩО, КОЕТО ТЯ НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ?“

“I EAT IN #MYCALVINS“… ТОВА ЛИ Е НАЙ-ПРОВОКАТИВНАТА РЕКЛАМА НА CALVIN KLEIN?

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Топла и супер модерна комбинация!

Ако сте пропуснали
Най-четени