София се радва на пънка и Вивиан Уестуд

x


Отпразнувахме подобаващо излизането на автобиографията на Вивиaн Уестуд. Бяхме свидетели на едно истинско пънк парти с много гости, готина музика, лондонска атмосфера и специални изненади. Успяхме да се докоснем до бунтарския дух на дизайнерката, да разгледаме много от култовите й тоалети, а най-запалените почитателки имаха възможност да си направят прическа в нейния стил. Истинска красота!
Потопихме се и в избрани откъси от биографията, които още повече ни помогнаха да изградим образа си за бунтарката в модата, макар и отдалеч. И да, сякаш в дадени моменти от вечерта тя наистина беше с нас. Особено усетихме присъствието й по време на разказа на Насо Русков, който разкри личното си отношение към бранда и разказа интересни лондонски детайли. Имаме и супер възможността да разгледаме ексклузивни кадри от ревюта на Вивиан Уестуд в Париж, дело на Мариета Ценова. Да, в София, в галерия „Галерия 2.0” на ул. „6-ти септември. До 22 февруари.
Тези дни София наистина прилича все повече на Лондон! Всички фенове могат да запълнят библиотеката си с преведената на български книга за дизайнерката, благодарение на издателство “Колибри”.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Издателство „Колибри“

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За красив петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени