Красота и стил от улиците на Милано

x


Винаги сме смятали, че тенденциите се раждат на улицата, а после се пренасят и на модния подиум. Събрахме най-впечатляващите кадри от стрийт стайла по време на Седмицата на модата в Милано, а малко преди това се вдъхновихме от британския стил и вкус в Лондон. Въпреки дъжда и типичното за зимата миланско време, италианките не изневериха на блясъка си и ни зарадваха със супер миксове от материи, цветове, щампи и много неочаквани обрати. Истината е, че те владеят изкуството на обличането почти до съвършенство и не се страхуват от високите токчета. Нищо, че има локви, нищо, че им се налага да тичат от едно ревю до друго. Бяхме си обещали същото, нали? Комбинират го по най-добрия начин или на босо или с тънък елегантен чорап.


Основен акцент в италианските дни бяха и мини чантите. Тренд, за който писахме преди и на който предвещахме дълъг моден живот! Микро чантичките са отличен акцент на всеки аутфит и определено хващат погледите, защото приличат повече на бижу, отколкото на функционален аксесоар. Те са идеални и за зимата, защото бързо се сприятеляват с палтото, но усещаме, че пролетта и романтичният дух ще ги сложат в центъра на модната вихрушка.


 


Празник за окото са цветните и нестандартни цветове при избора на връхни дрехи. Фенове сме на палтата в различни цветове, на бомбърите в злато и на обемните якета. Зимната визитка на всеки аутфит е именно обвивката, финалният щрих на тоалета ни. Вдъхновихме се от смелите комбинации и дължини, още едно доказателство, че живот за т.нар. layering има и ще има винаги. Много от палтата, забелязани по време на уличното модно оживление в рамките на Седмицата на модата, не са подходящи за нашите метеорологични условия, но какво пък, струва си да опитаме! Ще носим кожа, винил, палта с косъм… а съвсем скоро ще можем да излезем и само по жилетка!


Teкст: Fashion Inside

Снимки за Fashion Inside: Теодора Коева

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Точно такова лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени