Хип, хип, ура за личните победи! С новата кампания на H&M

x

FEV_Jose Aballi


Спортът взима, но и дава много. Той изгражда личността, възпитава качества и изправя пред предизвикателства, които учат как се печели как се губи. H&M знаят това и затова отбелязват силата на спорта със специално видео към най-новата им кампания H&M For Every Victory. Стартът на видеото съвпада с пускането на колекцията в продажба, която е налична от тази седмица както в магазините на марката, така и онлайн на hm.com.

„Истински вярвам, че силата на спорта може да доведе до позитивна промяна в живота на всеки човек. Затова се гордея да бъда част от кампанията For Every Victory, защото тя ми напомня за силата и смелостта на хората по света, които полагат усилия да бъдат собственото си „аз“ и да превъзмогват всички препятствия по пътя си,” споделя бившия олимпийски златен медалист по десетобой Кейтлин Дженър, която се осмели да разкрие истинската си идентичност и взе участието във филма към кампанията.


FEV_Chelsea Warner


Във видеото участват още Челси Уърнър – гимнастичка със синдром на Даун, която не позволява това да спре стремежа й към победа, сърфистът Майк Кутс, който все още излиза със сърфа си сред вълните, въпреки че губи крака си след нападение на акула, както и боксьорката Намибия Флорес, която се бори с предразсъдъците, за да може да преследва мечтите си. Филмът представя също така и ръгби отбора King Cross Steelers, които успяха да променят стереотипите за сексуалната ориентация в спорта, женски скейтърски отбор, които считат своята дисциплина за универсален език на общуване и форма на креативно себеизразяване, Хосе Абали, който не позволява каквито и да е обстоятелства да възспрат мечтата му да стане професионален бейзболен играч.
Текст: Fashion Inside
Снимки:
H&M

Вижте още:

H&M ВДЪХВА ЖИВОТ НА СТАРИТЕ ДРЕХИ

H&M STUDIO AW16 – ВДЪХНОВЕНИ ОТ ЖЕНАТА И НЕЙНАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени