Вижте пълния look book на колекцията ERDEM x H&M

x


Заветният миг наближава! На 2 ноември съвместната колекция на Erdem и H&M ще бъде достъпна в избрани магазини по целия свят. Късметлии сме, защото моделите ще бъдат налични и в България – на ул. „Витоша“ 6, в София, от 10:00 и от 11:00 онлайн на hm.com.

Вече набелязахме няколко съкровища, които не искаме да пропускаме – елегантни рокли, груби боти с принт на цветя, брошки под формата на панделки и още атрактивни аксесоари. Стискаме си палци да успеем да се доберем до тях. А до 2 ноември ще продължим да се любуваме и на пълния look book на колаборацията между двата бранда. Снимките са дело на известния фотограф Михал Пуделка, който споделя: “Erdem x H&M е колекцията, която сякаш ми проговори, виждайки я за пръв път. Знаех, че искам да създам look book, който не е просто каталог. Харесва ми да добавям изненадващи елементи, които биха разчупили атмосферата в кадъра – цветя, елегантно подадени на модела от някого извън кадър например”.

Кадрите са заснети в същото провинциално имение, в което Пуделка снима и рекламната кампания, а Баз Лърман режисира своя кратък филм за колекцията. Долавяме в тях онова меланхолично усещане за Англия.

“Наистина беше удоволствие да наблюдавам как Михал пренесе настроението от колекцията във всеки един кадър, а любима част за мен е това, че успяхме да направим кадрите и дрехите още по-живи с добавянето на още цветя в кадър”, разказва Едем Моралиоглу.

Ето го и пълния look book на вашето внимание. Заредете се с вдъхновение!
















Текст: Fashion Inside

Снимки: H&M Bulgaria

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Забров принт и нотка екстравагантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени