Модни бележки директно от подиума

x

Вече искаме да е пролет. Всъщност искаме го от първия ден на зимата. След като ви разказахме за денима, лавандуловите полета по дрехите, червените обувки и силните пролетни акценти, решихме да ви представим няколко вдъхновения директно от модните ревюта. Защото пролетта заслужава да е цветна, красива и по-необикновена. Трендовете, които бяха забелязани по време на ревютата за пролет-лято 2018-та, имат всички шансове да останат в сърцата ни завинаги. Някои от тях пречупвахме през собствения си поглед още през зимата на 2017-та, а за други бяхме забравили. Добрите новини са, че пролетта ще е за смели момичета и доста обича силните и ярки акценти.

Леопардови щампи

Предпочитаната щампа от Dior, Balenciaga и Versace ще има няколко възможни опции за носене. От ярки цветове през оригиналното за нея бежово, до натурални тонове в микро или макро размер.





Асиметрия

Колкото по-различни размери и материи, толкова по-добре. Това е изборът на Céline и Alexander Wang. Един от най-оригиналните трендове, забелязани на котешката пътечка. Аутфити, които обединяват повече от една дреха в едно, наподобяващи пачуърк и желанието да облечем всичко, което искаме, наведнъж!





Всичко на показ

Прозрачните материи като тюл, шифон и органза преживяват своя ренесанс. Преди пробата на банския за лятото, ще минем през теста на прозрачността. Носим бельото на показ и се доверяваме на Paco Rabanne, Helmut Lang, Sonia Rykiel.





Пера

Ще бъдем истински ангели с пера по роклите. Романтичен и много елегантен тренд, който бихме опитали за някой по-специален случай. С удоволствие! Влюбихме се във визиите на Saint Laurent и Alberta Ferretti.





Още ресни!

След като разгледахме най-добрите аутфити с ресни от улиците на любимите модни столици, откриваме тренда отново и в редица ревюта. Ресните ще царуват през пролетта и лятото, а ние нямаме търпение да облечем някоя красива рокля в любимия бар на плажа. Вдъхновяваме се от визиите на Nina Ricci, Paco Rabanne и Marco di Vincenzo.





Teкст: Теа Денолюбова

Снимки: Vogue

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежо зелено с нотки на оптимизъм.

Ако сте пропуснали
Най-четени