Пряко включване от Париж: доза перфектен стрийт стайл

x

Безспорно най-вдъхновяващата част от модата е стрийт стайла. Безкраен и безграничен извор на вдъхновения и нестихваща палитра от цветове. Улицата е мястото, на което се раджат тенденциите. Модата се култивира в ръцете на хората, а дизайнерите просто избират най-доброто и добавят щипка лудост, каквато само те носят. Обожаваме да гледаме любимите ни модели, блогъри, фотографи, модни редактори, моделки и звезди, защото всеки техен тоалет е истинско събитие. Fashion Inside има достъп до най-любопитните кадри, показващи именно вълнуващата страна на уличната мода. Аутфитите на т.нар. celebrities, които вплитат по най-умелия начин техния личен стил и най-актуалните елементи, са истински учебник по мода. В кадрите на Теодора Коева може да откриете десетки любими лица, сред които Оливия Палермо, така и съвсем нови лица.

Няма как да не се впечатлим от изключителните комбинации, нито пък да не се опитаме да внесем малко от блясъка на Париж по нашите ширини. Не изглежда толкова трудно! Трябва просто да добавим доза смелост и желание за повече лично удоволствие. Нещо, което често пренебрегваме, особено в забързаното ежедневние. Защото, да, именно днес е денят за онези обувки, онази рокля, онова червило. Нямаме време за отлагане, животът минава толкова бързо… И ако се питаме за кого да го правим, то отговорът е повече от лесен… за самите себе си.



Дали ще носите рокля на пайети, гащеризон от сатен, мини чанта или мини рокля, няма значение. Важно е да се усмихвате, да сте верни на себе си, на собственото си чувство за стил и естетика и да горите за това, което правите. Защото истинската красота идва от очите, не от дрехите. Затова… чувствайте се красиви, щастливи, обичани и позволете на прекрасните дрехи просто да подчертаят всичките чудеса, които извират от вас! А ние използваме делничния ден за малко бягство в Париж! Градът, модата и стрийт стайлът истински го заслужават!
























Текст: Теа Николова

Снимки за Fashion Inside: Теодора Коева

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Забров принт и нотка екстравагантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени