Тренд Радар: Момичето с изгубената обица

x

boucles_d_oreilles_uniques_8993-jpeg_north_1160x_white


Този сезон не счупеното, а изгубеното носи щастие. Пепеляшка не чака полунощ и вместо обувка, в бързината си забравя обицата у дома. Ако имате любим чифт обици, от който ви е останал само половината – бинго, вече сте в крак с един от най-симпатичните трендове при аксесоарите тази зима.

Големите имена в модата са единодушни – по-малкото е повече и само едно украшение върху едното ухо стига. И докато Антъни Вакарело залага на по-дарк визиите, Изабел Маран е на вълна рокабили, а Мълбери е в настроение за гръндж – константата, която обединява всички е полюшващата се по подиумите обица. При едни под формата на каскада от камъни, при други далеч по-семпла, но винаги забележима и открита от прическата. Тенденцията забелязахме първо по време на седмицата на модата в Ню Йорк, след това пропътува до Лондон и накрая в Париж окончателно се хареса и затвърди като един от микро хитовете за предстоящите хладни месеци.


mulberry


Имате свободата да наваксате с останалите аксесоари, но и ако останете само с обицата соло, пак няма да сбъркате – грешна формула няма. Харесва ни тази леко бунтарска и своенравна нотка в стила. Пасва идеално на пълната гама оръжия в гардероба ни – секси смокинги, бели ризи, небрежни комбинации от джинси и тишърти и копринени рокли, които се гушат в топли плетива. Да живее момичето с изгубената обица! Този сезон това сме ние.


stella


cavalli-clp-rf16-1060


cavalli-clp-rf16-1221



vaccarello-clp-rf16-8409


vaccarello-clp-rf16-8803


rykiel-clp-rf16-7573


rykiel-clpa-rf16-9045


mugler-clpa-rf16-3071


Текст: Александра Тошева

Снимки: Press; Vogue.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С бодра крачка към уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени