Френско съвършенство по време на фестивал

x


Преди броени дни приключи и 33-тото издание на Festival International de Mode, de Photographie et d’Accessoires de Mode à Hyères. И ако това не ви говори нищо, тук сме да ви разкажем. Всяка година от 26-ти април, чудната Villa Noailles във Франция се превръща в място за пърформанси, излобни, инсталации и уъркшопи. Всяко издание завършва с церемония по връчването на награди за най-добър дизайнер и фотограф.

Атмосферата е повече от бляскава и вълнуваща! Жан-Пиер Блан, който е основател и директор на фестивала, успява да реализира едно истинско празненство, чиято цел е да се наслаждава и възнаграждава красотата във всички нейни форми. Основният фокус пада върху таланта на младите, които получават конкретни дати, в които имат шанса да развият идеите си, благодарение на наградите, раздавани по време на събитието.



Наградените модели са истинско доказателство за това, че модата все повече се причислява към изкуствата. Преобладават естествените материи и свободните кройки.



Доста интересни са и участниците в категорията, посветена на аксесоари. Впечатляващи са и самите представяния на номинациите, които бяха постепенно обявявани и в Инстаграм профила на конкурса. Усеща се и присъствието на големи брандове, които връчват награди на свое име и се явяват в качеството си на спонсори. Подкрепят новите идеи и младите таланти!




Изключително впечатляващи са и фотографите, които участват във фестивала. Снимките им са изключително въздействащи, силни и с усет към детайла. Традицията повелява, че наградените и поощрени артисти в Hyères се радват на дълъг и успешен творчески път. Запомняме добре моделите и изображенията и сме сигурни, че все повече ще попадаме на работа с подобен вкус и стил.





Текст: Теа Николова

Снимки: Instagram, Vogue

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежо зелено с нотки на оптимизъм.

Ако сте пропуснали
Най-четени