Хип, хип, ура за личните победи! С новата кампания на H&M

x

FEV_Jose Aballi


Спортът взима, но и дава много. Той изгражда личността, възпитава качества и изправя пред предизвикателства, които учат как се печели как се губи. H&M знаят това и затова отбелязват силата на спорта със специално видео към най-новата им кампания H&M For Every Victory. Стартът на видеото съвпада с пускането на колекцията в продажба, която е налична от тази седмица както в магазините на марката, така и онлайн на hm.com.

„Истински вярвам, че силата на спорта може да доведе до позитивна промяна в живота на всеки човек. Затова се гордея да бъда част от кампанията For Every Victory, защото тя ми напомня за силата и смелостта на хората по света, които полагат усилия да бъдат собственото си „аз“ и да превъзмогват всички препятствия по пътя си,” споделя бившия олимпийски златен медалист по десетобой Кейтлин Дженър, която се осмели да разкрие истинската си идентичност и взе участието във филма към кампанията.


FEV_Chelsea Warner


Във видеото участват още Челси Уърнър – гимнастичка със синдром на Даун, която не позволява това да спре стремежа й към победа, сърфистът Майк Кутс, който все още излиза със сърфа си сред вълните, въпреки че губи крака си след нападение на акула, както и боксьорката Намибия Флорес, която се бори с предразсъдъците, за да може да преследва мечтите си. Филмът представя също така и ръгби отбора King Cross Steelers, които успяха да променят стереотипите за сексуалната ориентация в спорта, женски скейтърски отбор, които считат своята дисциплина за универсален език на общуване и форма на креативно себеизразяване, Хосе Абали, който не позволява каквито и да е обстоятелства да възспрат мечтата му да стане професионален бейзболен играч.




Текст: Fashion Inside
Снимки:
H&M

Вижте още:

H&M ВДЪХВА ЖИВОТ НА СТАРИТЕ ДРЕХИ

H&M STUDIO AW16 – ВДЪХНОВЕНИ ОТ ЖЕНАТА И НЕЙНАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С бодра крачка към уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени