Чантите на нашата есен (част 1)

x

fall_winter_2016_2017_handbag_trends_fashionisers


Твърди се, че начинът, по който носите чантата си, казва много за личността ви, темперамента и настроението ви в момента. Ако я носите през рамо и в предната част на тялото си, така изразявате срамежливостта си. Ако носите чантата си през лакътя, вие заявявате, че социалното ви положение е ваш приоритет. Независимо кой е сценарият, чантите на есен\зима 2016\17 могат по уникален начин да пресъздадат емоциите и характера ви.

Представяме ви най-впечатляващите тенденции сред чантите този сезон.


crossbody_bags


Носени през тялото чанти

Коя друга чанта може да ви осигури толкова много комфорт и сигурност?! Оставете я да пресече тялото ви и бързо се впуснете в пътуване извън града с всичко най-необходимо в нея, както и с усещането за абсолютна защита. Не е за подценяване и фактът, че можете да избирате между различни модели, размери и цветове от този вид чанти.


reticule_bags


Тип торбичка с шнур

Изпитвате носталгия по времето на Джейн Остин и романа „Гордост и предразсъдъци”? Модерните интерпретации на чантите от този тип се завръщат смело наесен в колекциите на водещите дизайнери. Виждаме ги изработени от деликатно кадифе, с бродерии на цветя или с метална верижка около китката, както и елегантни – от текстил или кожа.


multiple_bags_at_a_time


Чанти 2 в 1

Един от най-ефектните начини да носите чанта през този сезон е като изберете модел с няколко чанти наведнъж. Опитваме се да отгатнем какво се крие зад идеята на този модел. Дали целта не е да се носят повече предмети в тях? Дали двете чанти в една не внасят допълнителен ефект към тоалета или поставят силен акцент?

Част от моделите се носят отделено една от друга – едната чанта на рамото, а другата – в ръка, а други са здраво свързани като пакет (както е при Bottega Veneta).


boxy_bags


Тип кутия

Геометрията среща сериозността и гравитацията в тези чанти с квадратна или правоъгълна форма. Чанти, които са достатъчно обемни, за да съберете в тях ежедневните си предмети (особено ако се сдобиете с някой от моделите с две части на Dolce&Gabbana или Balenciaga).


fur_bags1


Кожени чанти с косъм

За голяма част от дизайнерите се превърна в навик щом наближат есента и зимата да пускат на пазара чанти с косъм в различни размери и стилове. Тази година нещата не изглеждат по-различно, а това е и една от „най-топлите” тенденции на сезона. Тези чанти са изключително пухкави и деликатни и притежават още една особеност – умеят да стоплят премръзналите ръце.

Предлагат се в различни варианти – от изцяло изработени от кожа с косъм до такива, по които само са пришити кожени детайли.


fur_bags2


reptile_skin_bags


С животински принтове

Чантите с животински принтове на есен\зима 2016\17 са заели стабилни позиции на модната сцена, започвайки от леопардови и тигрови принтове и продължавайки с крокодилски и змийски десени. Тази екзотична тенденция се съчетава най-добре с бохемския стил и се среща не само при чантите, но и при връхните дрехи, обувките и панталоните. Нуждаете се от допълнителен акцент? Няма по-добър избор от аксесоар с хищнически принт.

Следва продължение…

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С маратонки към офиса.

Ако сте пропуснали
Най-четени