3 неочаквани модни колаборации

x


Модата обича да ни държи нащрек за новото и неочакваното, което ни готви всеки сезон. В шейкъра ѝ попадат интересни експерименти и любопитни колаборации. 3 микса на идеи и вдъхновение успяха да ни изненадат в последно време. Ето и кои са те:

Bulgari x Nicholas Kirkwood collection

Разкошът на Bulgari и визионерството на дизайнера на обувки и аксесоари Николас Киркууд се преплетоха в здрав възел. А резултатът е напълно нова колекция от емблематичните за Bulgari чанти Serpenti. Серията включва раници, два размера клъч и портфейл. Класическата черно-бяла палитра е разчупена от ярка циклама и сапфиреносиньо. Змията като отличителен символ на италианския луксозен бранд е запазена, но за разкош са добавени купища камъчета и миниатюрни шипове. Накратко, идеалните аксесоари за онези, които обичат да изпъкват в тълпата. И могат да си го позволят.


North Star x Sacai

Добре познатия по цял свят бранд за спортни облекла North Star си стисна ръцете с японския Sacai. И заформиха меко казано симпатична среща на идеи под формата на парки, бомбър якета, тениски и шапки. Цените на артикулите очаквано са по-високи от обичайното за North Star, като започват от 200 долара за аксесоарите и удрят почти 1000 при връхните дрехи. Колекцията се предлага в Dover Street Market, но ще влезе и в ексклузивната селекция на Sacai за Colette, малко преди официалното затваряне на прочутия френски концептуален магазин.

Hunter x Isamaya Ffrench

Тук определено успяха да ни сюрпризират – британска компания със 160-годишна история в производството на обувки и облекло за дъжд се колаборира с… гримьор. Исамая Френч е много повече от просто нашумяло име на грим сцената, тя е истински артист и натурален талант в сферата на изкуството. Пресечната ѝ точка с Hunter е колекция от ръчно изрисувани раници от гума. Дизайните на Исамая са 4, а от всеки един ще бъдат създадени само по 50 бройки, което само засилва ексклузивната нотка на това необичайно сътрудничество.Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Микро чанта и макси малто!

Ако сте пропуснали
Най-четени