7 пъти модно вдъхновени от Санторини

x


Санторини е бяло-синята приказка, която Гърция пази в обятията си. И ни кани на гости, за да я споделим заедно. С магичните ѝ кубета, с невъзможно красивите залези, с необикновените плажове и атмосферата, която трудно се побира в думи и кадри, но пък лесно ни предизвиква да мечтаем. В Санторини слънцето рисува картини, които никой художник не може да измисли. Гледките ти открадват въздишките. А хубавите хора и добрата храна само довършват идилията. Един остров с много лица и все красиви. С легенди, истории и минало, за което е интересно да послушаш.

За такова място си струва да облечеш най-нежната си рокля, най-искрящо бялата риза и да сложиш най-леките сандали, за да можеш спокойно да покоряваш пейзаж след пейзаж и райски панорами.

Събрахме шепа вдъхновение от Санторини, за да ви пренесем там и за да ви запознаем с константите в стила му.

Дългите рокли са задължителна точка от списъка със съкровища, които трябва да пътуват с нас към острова. За да се веят от вятъра и да вдъхват женственост и изящество наоколо. Всички набори, къдрички, волани, дантели и бродерии са добре дошли.  

Ярките принтове на точки, флорални мотиви или абстрактни рисунки също имат свое запазено място под живописното небе на Санторини. За да дорисуват с цветовете си неговата магия.

Сламените шапки и слънчевите очила ни предпазват от жаркото слънце, но и допълват островната ни визия с фин акцент.

Шаловете и колиетата от едри мъниста поставят финалния щрих в стила ни и го правят малко по-специален.  А аксесоарите в наситени тонове стоят изящно на бяло-синия фон.

Свободните и комфортни гащеризони от лен и памук оставят тялото ни да се радва на всяко движение. И всяка стъпка из острова.

Дрехите, с които се отправяме към Санторини са онези, които ни карат да се чувстваме най-красиви и щастливи в собствената ни кожа. Друго правило нямаме и не ни е нужно. Напред към сините хоризонти!
Текст: Александра Тошева

Снимки: Bloglovin

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени