7 пъти вдъхновени от Теса Бартън

x


На лятото му отиват момичета като Теса Бартън – стихийни, наелектризиращи с енергията и усмивката си. Тя е мечтателката от малкия град в щата Юта, която не може да се побере на мястото си и си търси ново… в Ню Йорк.

Още на 16 заминава за Голямата ябълка на моден курс към прочутия университет Parsons, завръща се у дома, но решена един ден да заживее в бурния метрополис отново. И задълго.

Теса е бурно море от таланти – музикант, фотограф и блогър. Накратко – сериозно вдъхновение за всичките си близо 200 000 последователи в Instagram и фенове на блога ѝ. Самата тя го нарича “организиран хаос от приключения”, или всичко, което я вълнува и докосва, започвайки от музиката и модата, преминавайки през шарените ѝ пътувания, за да достигнем до кулинарните рецепти и работни проекти.

Момичето от Юта сбъдва мечтата си да заживее в космополитния Ню Йорк. Но не сама, а със своя съпруг, музикант като нея самата и сродната ѝ душа през цял един живот. Да, двамата се познават още от своето раждане, защото родителите им са най-добри приятели и сега имат щастието да виждат децата си като щастливо семейство.

Тук разказът ни за Теса Бартън приключва, но само за да надникнем в богатата ѝ колекция от стилни и красиви аутфити. Готови за вдъхновение?

Текст: Александра Тошева

Снимки: By Tezza

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

HOUSE OF FLUFF – Yeti convertible oversized faux fur coat

Препоръки от седмицата

CHLOÉ – Wool and mohair-blend cape

Препоръки от седмицата

STUART WEITZMAN – Pure suede ankle boots

Препоръки от седмицата

MONICA VINADER – Nura rose gold vermeil diamond earrings

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Най-доброто от layering-а!

Ако сте пропуснали
Най-четени