7 пъти вдъхновени от Теса Бартън

x


На лятото му отиват момичета като Теса Бартън – стихийни, наелектризиращи с енергията и усмивката си. Тя е мечтателката от малкия град в щата Юта, която не може да се побере на мястото си и си търси ново… в Ню Йорк.

Още на 16 заминава за Голямата ябълка на моден курс към прочутия университет Parsons, завръща се у дома, но решена един ден да заживее в бурния метрополис отново. И задълго.

Теса е бурно море от таланти – музикант, фотограф и блогър. Накратко – сериозно вдъхновение за всичките си близо 200 000 последователи в Instagram и фенове на блога ѝ. Самата тя го нарича “организиран хаос от приключения”, или всичко, което я вълнува и докосва, започвайки от музиката и модата, преминавайки през шарените ѝ пътувания, за да достигнем до кулинарните рецепти и работни проекти.

Момичето от Юта сбъдва мечтата си да заживее в космополитния Ню Йорк. Но не сама, а със своя съпруг, музикант като нея самата и сродната ѝ душа през цял един живот. Да, двамата се познават още от своето раждане, защото родителите им са най-добри приятели и сега имат щастието да виждат децата си като щастливо семейство.

Тук разказът ни за Теса Бартън приключва, но само за да надникнем в богатата ѝ колекция от стилни и красиви аутфити. Готови за вдъхновение?

Текст: Александра Тошева

Снимки: By Tezza

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Cool Sunday!

Ако сте пропуснали
Най-четени