Аксесоарите, които ще носим тази зима

x


Плюсовете на студените дни са доста малко. Опитваме се да ги открием и сами да се убедим, че в студа, вятъра и снега наистина има чар. Веднага в съзнанието ни изниква мисълта, че зимата ни дава една доста удобна възможност, по което донякъде си прилича с лятото. А именно – аксесоарите, които можем да носим от глава до пети. Шапки, ръкавици, шалове. Зимата е благодатна откъм възможности!

Случва се на всички ни, особено през януари. Чувстваме, че носим едни и същи дрехи цяла зима, въображението ни се блъска някъде в ледения въздух, който издишваме. И тук идва нашето спасение – аксесоарите. Уютен шал в ярък цвят, супер тренди шапка или чифт нови ръкавици. Спасяват не само аутфита ни, но и настроението! За много от аксесоарите сме писали и преди, защото сами по себе си се превърнаха в микро тренд. Но всички те си струват напомнянето. Минута повече пред огледалото ще ни се отрази добре за целия ден. А и зимата ни позволява да украсим аутфитите малко повече – все пак сме истински фенове на т.нар. напластяване. А там мотото е едно – колкото повече, толкова повече!

Чанти с косъм

За тях има много противоречиви мнения, но модните специалисти ги издигат в култ през този сезон, заедно с микро чантите. В тях има нещо много топло и уютно, а и изглеждат доста удобни. Бихте ли опитали?
Каскети

Chanel ги превърнаха в най-горещия аксесоар за зимата. Носят нещо морско, нещо диво, нещо френско. Намираме ги за много, много шик! Пускаме косата си на вълни или си сплитаме небрежна плитка.
Повече от шал

В ярък цвят, животинска щампа или необичайна материя. Шаловете са най-важният аксесоар за зимата. А и са наистина функционални! Способни са да преобразят тотално дадена визия.
Барети

Забелязахме баретите още през 2017-та и добрата новина за всички фенове е, че тази тенденция остава. И то с пълна сила. За онези, които още не са се сдобили с най-елегантния френски аксесоар – сега е времето!
Обувки, които са истински акцент

Толкова много харесваме тенденциите в обувките за зимната 2018-та! Бихме носили наистина всички модели. Мотото за новата година е едно: трябва да се виждат от разстояние. И да стъпваме смело! В сребро, злато, бяло, велур, червено.
Текст: Fashion Inside

Снимки: Style du Monde, Collagevintage, Peopleandstyles

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Точно такова лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени