Аксесоарите, които ще носим тази зима

x


Плюсовете на студените дни са доста малко. Опитваме се да ги открием и сами да се убедим, че в студа, вятъра и снега наистина има чар. Веднага в съзнанието ни изниква мисълта, че зимата ни дава една доста удобна възможност, по което донякъде си прилича с лятото. А именно – аксесоарите, които можем да носим от глава до пети. Шапки, ръкавици, шалове. Зимата е благодатна откъм възможности!

Случва се на всички ни, особено през януари. Чувстваме, че носим едни и същи дрехи цяла зима, въображението ни се блъска някъде в ледения въздух, който издишваме. И тук идва нашето спасение – аксесоарите. Уютен шал в ярък цвят, супер тренди шапка или чифт нови ръкавици. Спасяват не само аутфита ни, но и настроението! За много от аксесоарите сме писали и преди, защото сами по себе си се превърнаха в микро тренд. Но всички те си струват напомнянето. Минута повече пред огледалото ще ни се отрази добре за целия ден. А и зимата ни позволява да украсим аутфитите малко повече – все пак сме истински фенове на т.нар. напластяване. А там мотото е едно – колкото повече, толкова повече!

Чанти с косъм

За тях има много противоречиви мнения, но модните специалисти ги издигат в култ през този сезон, заедно с микро чантите. В тях има нещо много топло и уютно, а и изглеждат доста удобни. Бихте ли опитали?
Каскети

Chanel ги превърнаха в най-горещия аксесоар за зимата. Носят нещо морско, нещо диво, нещо френско. Намираме ги за много, много шик! Пускаме косата си на вълни или си сплитаме небрежна плитка.
Повече от шал

В ярък цвят, животинска щампа или необичайна материя. Шаловете са най-важният аксесоар за зимата. А и са наистина функционални! Способни са да преобразят тотално дадена визия.
Барети

Забелязахме баретите още през 2017-та и добрата новина за всички фенове е, че тази тенденция остава. И то с пълна сила. За онези, които още не са се сдобили с най-елегантния френски аксесоар – сега е времето!
Обувки, които са истински акцент

Толкова много харесваме тенденциите в обувките за зимната 2018-та! Бихме носили наистина всички модели. Мотото за новата година е едно: трябва да се виждат от разстояние. И да стъпваме смело! В сребро, злато, бяло, велур, червено.
Текст: Fashion Inside

Снимки: Style du Monde, Collagevintage, Peopleandstyles

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Топла и супер модерна комбинация!

Ако сте пропуснали
Най-четени