Байкър якета и много кожа за пролетта

x

_ARC0460_1280x1920


Спортният шик винаги е бил по вкуса ни. Днес обаче забравяме за уроците по йога и типичните спортни облекла и поглеждаме към кожата като основен елемент в облеклото и нейните производни. И като една от големите страсти на много хора, моторите и екстремните преживявания бяха част от вдъхновението и на дизайнерите. Байкър якето за пореден сезон остава актуално като част от връхните дрехи. Освен черно, може да го откриете във всякакви цветове, с катарами и ципове, както при Louis Vuitton.


KIM_0048_592x888_1


Освен байкър якета, които нямаме търпение да извадим от гардероба или да се сдобием с нови, ни остават още много причини да гледаме на кожените дрехи като must-have. И сред тези много причини откриваме поли, панталони, гащеризони, рокли – всичко от серията ежедневни дрехи, подходящи за първите ни пролетни емоции. Дизайнерите предлагат да съчетаваме кожените дрехи с много аксесоари, по-дързък грим и всякакви обувки – особено такива на ниски подметки и маратонки.


KIM_0029_592x888_1


Байкър якетата за пръв път се появяват като сериозна модна заявка на страниците и на корицата на Vougue в един броевете на списанието от 1979 година. И може да се каже, че от тогава насам, това е една от дрехите, които всеки поисква да има рано или късно подобно на денима. Кожата като част от пролетните колекции е един от най-значимите трендове за тази пролет. Видяхме подобни попълнения при Burberry, Vetements, Saint Laurent и много други. Затова преди да се е стоплило твърде много, тези облекла остават първи моден приоритет за много от нас.


Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Цветно, по-цветно, Париж!

Karl Lagerfeld и Шупет в забавна и стилна „колаборация“ за есен-зима 2016

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени