Блогърки от Балканите: Неф и Нат – 2 гръцки богини в 1 блог

x

14760916860841


Гърция не е просто една голяма Instagram картичка от плажове, залези, гледки и коктейли. Гърция е стотици квадратни километри история, култура, изкуство и вдъхновение. И дом на тези 2 съвременни богини – Неф и Нат.

Близначките са ни слабост, пък и какво да говорим – добър стил, умножен по две и приютен под един блог, няма как да не се изкушим да се поразровим из страниците му. А те са като игра на карти и географии на стила – седмица на модата в Милано и после в Париж, снимки за Diesel в сряда или снимки за Calvin Klein в събота. Куфарът винаги ги очаква строен и готов за път.


1467982070704


Двете, целунати от слънцето, красавици живеят в Атина, но не слагат граници на мечтите си и живеят космополитно. Създават своя онлайн дневник като хоби, но бързо натрупват популярност и хъс да го развият в собствен бранд. Който с днешна дата е факт и ги отвежда до Tommy Hilfiger, Nike, Stefanel, Nasty Gal, H&M и редица други брандове, които припознават близначките за посланици на добрия стил и нестандартния поглед върху модата.

Те са колкото еднакви, толкова и различни и това е големият чар на блога им – можеш да се потопиш ту в света на едната, ту във фантазиите на другата и да бъдеш супер зареден всеки път след като затвориш страницата им. Пак от тях черпим новини за гръцки дизайнери, които си струва да следим и да имаме наум при следващия си полет до Атина. На това му казваме a win-win game! На теб оставяме да отгатнеш загадката коя е Неф и коя – Нат на снимките.


1472384546264


1474910550762


1477216323942


Processed with VSCO with hb1 preset


nat2


Processed with VSCO with hb1 preset


Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Топла и супер модерна комбинация!

Ако сте пропуснали
Най-четени