Блясък по милански и още жокери каква ще бъде Пролет 2018

x

Милано продължава да разкрива какво е лицето на модната пролет, която ни чака през 2018-а. Ту артистично, ту свенливо момичешко, ту ярко бунтарско. Но никога незабележимо.

Франческо Рисо за Marni е от творците, към които не можем да останем равнодушни при никой сценарий. Той ни напомня на лудо хлапе, въоръжено с четки за рисуване и бои, което разлива фантазията си на белия лист и го съживява в изкуство. Такива са и дрехите, които крои – витални, значими, изкусни, но и разбираеми за публиката. Няма опит за залитане в неконвенционална посока. Само игра на обеми, деконструкция и реконструкция. Последната му колекция е вдъхновена от “Чарли и шоколадовата фабрика” на Роалд Дал. Магията е постигната, не мислите ли? 


Moschino винаги идва с мисия да ни донесе усмивка и цветно настроение. И кой друг, ако не Джеръми Скот, ще облече Джиджи Хадид като осмомартенски букет, a дъщерята на Синди Кроуфорд като рокендрол балерина с тишърт на Малкото пони. Колекцията бъка от 90-тарско вдъхновение, а милениалите на подиума само подсилват усещането за това. Бонбонесто изпълнение.
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

RICK OWENS – Two-tone wool-blend coat

Препоръки от седмицата

MR BY MAN REPELLER – Leather-trimmed metallic stretch-knit knee boots

Препоръки от седмицата

SEE BY CHLOÉ – Ruffled cable-knit wool sweater

Препоръки от седмицата

KARL DONOGHUE – Reversible shearling and leather fingerless gloves

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С такова палто няма как да не сме кралиците на street style-а!

Ако сте пропуснали
Най-четени