Блясък по милански и още жокери каква ще бъде Пролет 2018

x

Милано продължава да разкрива какво е лицето на модната пролет, която ни чака през 2018-а. Ту артистично, ту свенливо момичешко, ту ярко бунтарско. Но никога незабележимо.

Франческо Рисо за Marni е от творците, към които не можем да останем равнодушни при никой сценарий. Той ни напомня на лудо хлапе, въоръжено с четки за рисуване и бои, което разлива фантазията си на белия лист и го съживява в изкуство. Такива са и дрехите, които крои – витални, значими, изкусни, но и разбираеми за публиката. Няма опит за залитане в неконвенционална посока. Само игра на обеми, деконструкция и реконструкция. Последната му колекция е вдъхновена от “Чарли и шоколадовата фабрика” на Роалд Дал. Магията е постигната, не мислите ли? 


Moschino винаги идва с мисия да ни донесе усмивка и цветно настроение. И кой друг, ако не Джеръми Скот, ще облече Джиджи Хадид като осмомартенски букет, a дъщерята на Синди Кроуфорд като рокендрол балерина с тишърт на Малкото пони. Колекцията бъка от 90-тарско вдъхновение, а милениалите на подиума само подсилват усещането за това. Бонбонесто изпълнение.
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И за по-хладни летни дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени