Блясък по милански и още жокери каква ще бъде Пролет 2018

x

Милано продължава да разкрива какво е лицето на модната пролет, която ни чака през 2018-а. Ту артистично, ту свенливо момичешко, ту ярко бунтарско. Но никога незабележимо.

Франческо Рисо за Marni е от творците, към които не можем да останем равнодушни при никой сценарий. Той ни напомня на лудо хлапе, въоръжено с четки за рисуване и бои, което разлива фантазията си на белия лист и го съживява в изкуство. Такива са и дрехите, които крои – витални, значими, изкусни, но и разбираеми за публиката. Няма опит за залитане в неконвенционална посока. Само игра на обеми, деконструкция и реконструкция. Последната му колекция е вдъхновена от “Чарли и шоколадовата фабрика” на Роалд Дал. Магията е постигната, не мислите ли? 


Moschino винаги идва с мисия да ни донесе усмивка и цветно настроение. И кой друг, ако не Джеръми Скот, ще облече Джиджи Хадид като осмомартенски букет, a дъщерята на Синди Кроуфорд като рокендрол балерина с тишърт на Малкото пони. Колекцията бъка от 90-тарско вдъхновение, а милениалите на подиума само подсилват усещането за това. Бонбонесто изпълнение.
Препоръки
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

CHOPARD – Happy Dreams 18-karat white gold diamond necklace

Препоръки от седмицата

CHLOÉ – Faye small textured-leather and suede backpack

Препоръки от седмицата

FRAME – Le Studded denim jacket

Препоръки от седмицата

New Look Rose Gold Sole Trainer

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Слънце и точният акцент!

Ако сте пропуснали
Най-четени