„Бойна“ готовност за плажа

x

В колко стъпки виждате подготовката за ваканцията? Стягаме багажа и дим да ни няма – това е обобщения вариант. В по-близък план се оказва, че имаме нужда от още няколко неща, с които да направим лятото различно от миналото. 

 


 


Трябва ни бански без презрамки, за да се спасим от лентичките бяла кожа около бюста и шията. Този тип горнища станаха изключително популярни в последните няколко години и сега е време да си купите точно такова, заради удобството, което предлагат, а и сякаш са по-секси.

 


 

 


Един тюрбан би изглеждал добре на плажа в горещините. Разбира се направен толкова съвършено и небрежно, че да отива на стайлинга и лицето ви без да изглежда гротескно. Цветът на шала, от който бихте си спретнали тюрбан следва да е съобразен с цвета на банския и прическата. Обикновено този аксесоар за глава стои добре на дълга коса, която прилежно е омотана около или под плата.

 


 

 


 

Парео или пончо е следващият щрих, с който може да продължите да допълвате картинката на летния ден. Те могат да имат закачлив принт и да са прозрачни, за да са в унисон с тематиката на стилните морски приключения. 

 


 

 


Заключителната необходима вещ е чантата, без която не тръгваме никъде. В нея може да добавите освен слънцезащитните лосиони, една книга и още много принадлежности, защото тя задължително е обемна, направо да си кажем – огромна!

текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени