„Бойна“ готовност за плажа

x

В колко стъпки виждате подготовката за ваканцията? Стягаме багажа и дим да ни няма – това е обобщения вариант. В по-близък план се оказва, че имаме нужда от още няколко неща, с които да направим лятото различно от миналото. 

 


 


Трябва ни бански без презрамки, за да се спасим от лентичките бяла кожа около бюста и шията. Този тип горнища станаха изключително популярни в последните няколко години и сега е време да си купите точно такова, заради удобството, което предлагат, а и сякаш са по-секси.

 


 

 


Един тюрбан би изглеждал добре на плажа в горещините. Разбира се направен толкова съвършено и небрежно, че да отива на стайлинга и лицето ви без да изглежда гротескно. Цветът на шала, от който бихте си спретнали тюрбан следва да е съобразен с цвета на банския и прическата. Обикновено този аксесоар за глава стои добре на дълга коса, която прилежно е омотана около или под плата.

 


 

 


 

Парео или пончо е следващият щрих, с който може да продължите да допълвате картинката на летния ден. Те могат да имат закачлив принт и да са прозрачни, за да са в унисон с тематиката на стилните морски приключения. 

 


 

 


Заключителната необходима вещ е чантата, без която не тръгваме никъде. В нея може да добавите освен слънцезащитните лосиони, една книга и още много принадлежности, защото тя задължително е обемна, направо да си кажем – огромна!

текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени