„Бойна“ готовност за плажа

x

В колко стъпки виждате подготовката за ваканцията? Стягаме багажа и дим да ни няма – това е обобщения вариант. В по-близък план се оказва, че имаме нужда от още няколко неща, с които да направим лятото различно от миналото. 

 


 


Трябва ни бански без презрамки, за да се спасим от лентичките бяла кожа около бюста и шията. Този тип горнища станаха изключително популярни в последните няколко години и сега е време да си купите точно такова, заради удобството, което предлагат, а и сякаш са по-секси.

 


 

 


Един тюрбан би изглеждал добре на плажа в горещините. Разбира се направен толкова съвършено и небрежно, че да отива на стайлинга и лицето ви без да изглежда гротескно. Цветът на шала, от който бихте си спретнали тюрбан следва да е съобразен с цвета на банския и прическата. Обикновено този аксесоар за глава стои добре на дълга коса, която прилежно е омотана около или под плата.

 


 

 


 

Парео или пончо е следващият щрих, с който може да продължите да допълвате картинката на летния ден. Те могат да имат закачлив принт и да са прозрачни, за да са в унисон с тематиката на стилните морски приключения. 

 


 

 


Заключителната необходима вещ е чантата, без която не тръгваме никъде. В нея може да добавите освен слънцезащитните лосиони, една книга и още много принадлежности, защото тя задължително е обемна, направо да си кажем – огромна!

текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Едно по-различно лятно вдъхновение!

Ако сте пропуснали
Най-четени