Да живее логоманията!

x


Представете си лого. Сега си го представете още по-голямо. А сега навсякъде. Точно така! Това е най-големият тренд на така чаканата пролет на 2018-та. Мотото е „колкото повече, толкова повече“. И не, не се фокусираме върху едно-единствено лого на моден бранд. Говорим за много, наредени едно до друго, толкова гъсто, че да заприличат на истински патърн. Наричаме тренда логомания и бързаме да го изучим до най-малкия детайл. Пролетта определено няма да се понрави на онези, които правят по-деликатни и дискретни модни избори. Дизайнерите единодушно заложиха на смела графика и се впуснаха в логоманията. Първи разгорещиха страстите Fendi, Max Mara, Lanvin. Логата са толкова големи и толкова старателно подредени, че е неизбежно да не станете стрийт стайл сензация, а под снимката ви да не се появи хаштаг „логомания“.

Преди няколко години логата бяха сякаш навсякъде. От ръкав на рокля до най-обикновени и семпли обувки тип „балерина“. Бяха ни предложени с леки изменения, кръстосани букви, различна типография. Не бяхме супер фенове на точно тази тенденция, но няколко години по-късно, както всичко в модата, тя се връща напълно преобразена. И този път много ни допада! Защото логото е най-разпознаваемият елемент на всеки един бранд и присъствието му е от изключително значение… особено, когато заема толкова голяма част от дрехата! Изразява есетиката и ДНК-то на бранда, а и показва един определен тип социална и модна принадлежност, към която много модни фенове се стремят. Не можем да не обърнем специално внимание на ретро логоманията, която не подминава дори и обувките, поднесена ни от Max Mara в елегантно екрю. И то по най-дискретния възможен начин!

Първенци в логоманията този сезон са Fendi, които правят супер намигване към позабравени тенденции и ги възраждат с размах. Залагат на бомбъри с косъм и ги съчетават с поли в смели цветове. Определено харесват култовото си лого! A ние се влюбихме в кожената пола в телесен цвят. Отдавна не бяхме виждали толкова секси „втора кожа“!

Изненада в стила и тенденциите тази година е и Lacoste. Брандът не само смени едно от най-известните лога в света, това на малкото зелено крокодилче, с изчезващи животински видове, но и постави нови хоризонти на модния подиум. Lacoste се включи в логоманията и то със завиден размах. А резултатът е доста по-забавен и приятен от това, което сме свикнали да виждаме в колекциите на марката.

Пишем отличен на Gucci за лекотата, с която създават безкрайни патърни от логото си. Логоманията ги застига с всичка сила и не подминава дори панталоните. Харесваме ретро излъчването на тесните поли с висока талия, както и якетата, с които няма как да не сме център на внимание. Съчетаваме с перли и още лога, за пълен разкош!

За десерт си оставяме и любимия Lanvin. Това е един от най-добрите примери за логомания. Защото тенденцията е пречупена през френския деликатен поглед, а логата сами по себе си създават безкрайно красива щампа, която е достатъчно интересна, за да бъде забелязана, а в същото време и достатъчно дискретна, за да не се набива прекалено много на очи.

Вие бихте ли носили толкова много лога? И то точно по този начин? Избираме си Max Mara за пролетните нощи, Fendi за по-хладните дни, Lacoste за уикенда, а Lanvin завинаги! Да живее логоманията!

Текст: Fashion Inside

Снимки: The Impression

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добри акценти в правилния аутфит!

Ако сте пропуснали
Най-четени