Да поиграем с този тренд!

x

1


Наближава мистерията, наречена “Петък вечер преди парти”, това е моментът, в който зоната на здрача се намества в гардероба ни и по силата на всички вселенски закони просто никак, ама никак няма какво да облечем за вечерта. За щастие този сезон ни носи горещ моден тренд, който ни спасява в такива безизходици на фантазията и стила. Стикерите и нашивките са бързият, достъпен и лесен начин да дадем рестарт или поне лек ъпгрейт на дрехите, които се излежават в дъното на гардероба ни, а имат още живот в себе си.


2


Модата обича да ни кара да се чувстваме деца. Да ни глези, да ни предизвиква и вълнува. А най-любопитна ни е, когато се пренаписва и оставя перото в наши ръце. Повече от всякога стилът е не какво носим, а начинът, по който го носим. Пъстрите стикери и нашивки ни позволяват да покажем собствения си почерк и прочит на модерната визия. Ставаме господари на детайла и е време да се позабавляваме. Както с вида, така и с дозировката на стикерите – всичко е под наш контрол. Сами избираме къде и колко да поставим – един или няколко опаковки. Защо пък не?

Отиват безкрайно върху всички превъплъщения на денима – якета, ризи и панталони. Дори раницата ни за спорт се превръща в идеален декор за няколко нови нашивки. Всъщност няма забранени територии – от бейзболната шапка с козирка до мини вечерния клъч – всички се вписват с идеята ни къде кацат малките цветни акценти, по които street стилът се пристрасти. Убедете се сами!


4


5


Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За красив петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени