Да поиграем с този тренд!

x

1


Наближава мистерията, наречена “Петък вечер преди парти”, това е моментът, в който зоната на здрача се намества в гардероба ни и по силата на всички вселенски закони просто никак, ама никак няма какво да облечем за вечерта. За щастие този сезон ни носи горещ моден тренд, който ни спасява в такива безизходици на фантазията и стила. Стикерите и нашивките са бързият, достъпен и лесен начин да дадем рестарт или поне лек ъпгрейт на дрехите, които се излежават в дъното на гардероба ни, а имат още живот в себе си.


2


Модата обича да ни кара да се чувстваме деца. Да ни глези, да ни предизвиква и вълнува. А най-любопитна ни е, когато се пренаписва и оставя перото в наши ръце. Повече от всякога стилът е не какво носим, а начинът, по който го носим. Пъстрите стикери и нашивки ни позволяват да покажем собствения си почерк и прочит на модерната визия. Ставаме господари на детайла и е време да се позабавляваме. Както с вида, така и с дозировката на стикерите – всичко е под наш контрол. Сами избираме къде и колко да поставим – един или няколко опаковки. Защо пък не?

Отиват безкрайно върху всички превъплъщения на денима – якета, ризи и панталони. Дори раницата ни за спорт се превръща в идеален декор за няколко нови нашивки. Всъщност няма забранени територии – от бейзболната шапка с козирка до мини вечерния клъч – всички се вписват с идеята ни къде кацат малките цветни акценти, по които street стилът се пристрасти. Убедете се сами!


4


5


Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени