4 съвета за живота и бизнеса от Киара Ферани

x


Използваме интервала между Коледа и Нова година за да си починем, да изключим и да презаредим. Времето за равносметка сякаш идва от само себе си, преценяваме кои са били нашите най-добри моменти от годината, какво искаме да ни се случи през новата, какво искаме да постигнем, от какво искаме да избягаме. Решихме да ви представим четири съвета за бизнес (а и за живот, защото те понякога много, наистина много си приличат) от Киара Ферани. И преди сме писали за рецептите й за успех, но поводът този път е новината, че Киара става CEO на TBS Crew.

Недолюбвана от едни и издигана в култ от други, младата блогърка е инфлуенсър номер едно и има защо. Каквото и да говорим за нея, без значение дали я харесваме или не, тя успява да направи империя от името си още преди да е навършила 30, сгодена е за един от най-популярните италиански рапъри и чака първото си дете. Има на какво да ни научи. Именно защото е млада. И започнала от рано, за да има време да се проваля…както самата тя споделя в едно от най-добрите издания в Италия.Бъди уверена в идеите си

Когато започнах блога, дори приятелите ми и връстниците ми казваха, че след 6 месеца никой няма да знае коя съм. Свикнала съм на шушуканията на хейтърите, те ме съпътстват от първите ми стъпки, особено в родната Италия. Но ако ги бях послушала никога нямаше да стигна до днешния ден, с бизнес за 30 милиона евро зад гърба си. Не слушайте онези, които искат да се провалите.

Превърни страстта си в бизнес

Започнах със социалните мрежи през 2009-та, просто защото ми харесваше да споделям. Никога не съм си и помисляла, че това ще се превърне в моя работа, още по-малко, че ще имам такъв успех. Моят блог изобщо не беше най-добрият или първият на света, но именно страстта ми беше основната съставка, която ме доведе до нечувания успех на The Blonde Salad.

…и продължи с разум и отдаденост

Разбира се, че можех да се доверя на мениджър и да му поверя цялата работа, а аз да се отдам само на забавната част от бизнеса. Реших да положа още повече усилие, защото както се казва в италианската поговорка, който го прави сам за себе си, все едно го прави за трима човека. Защото това вече не е игра…реших да заложа всичко и да управлявам целия бранд Ферани отвътре. Зад този огромен успех стои много мисъл, адски много усилия и желание всичко да се случи на 100 процента.

Винаги бъди вярна на усещанията си и на себе си

Когато имаш толкова много възможности и предложения всяка една секунда, е много лесно да се заразиш с вреден ентусиазъм и да загубиш идентичност. Знам това добре. Имам 11 милиона последователи, със силен интерес за мода. Това означава, че бих могла да правя по 10 поста на ден и да печеля милиони. Не ме интересува. Това би продължило шест месеца, година, а после? Ще загубя автентичност, ще загубят вяра в мен. Тези, които ме следват, знаят, че не бих носила дреха, която не е за мен, нито пък ще представя марка, която не отразява вкуса ми. Затова зад успеха ми стои и стабилна доза вярност, вярност към мен самата. Това е урок, който си струва да се спазва във всеки един сектор, независимо от избраната кариера…Иначе се губим.


Текст: Fashion Inside

Снимки: Popsugar, Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени