Какво ще носим през 2018-та според Pinterest

x

Истински извор на вдъхновение, Pinterest се превърна в платформа, която определя много от тенденциите в интериорния дизайн, модата, фотографията, храната. Ще признаем, че понякога ни се иска да живеем там, толкова е красиво! Това е един от удобните начини да потърсим идея за облеклото ни винаги, когато се чувстваме в задънена улица. Или когато имаме нужда от нещо красиво и различно, малко място, в което да избягаме. Решихме да представим предсказанията на Pinterest, на които се доверяваме напълно. И много ни допадат!

Гигантски обеци

Това ще е една от най-големите тенденции при аксесоарите. Можем спокойно да преувеличим с размера и да заложим на обеците като на основен акцент в тоалета ни. Злато, сребро, камъни, халки – всички материали са добре дошли, стига да са по-големи и внушителни и от най-гигантските обеци, които сте си представяли!

Широки панталони

Все повече се отдалечаваме от скини джинсите и залгаме на по-широките панталони. Възможностите са безкрайни. Носим ги карирани през зимата или бели за летните дни. Най-добрият приятел на гуменките и кецовете, със сигурност!

Повече и по-смели дължини

Една от най-добрите новини за всички междинни сезони. Прибавяме по една по-дълга дреха към аутфита, за да го разчупим. Играем си с пластовете, носим рокли над клинове, джинси, панталони. Нестандартно и супер шик!

Цепки

Все повече цепки през новата година. Краката са на показ, а полите и панталоните са по-красиви от всякога. Този тренд е едновременно секси и елегантен, а и носи много парижански дух!

Чорапи, с които всички ще ви видят

Да, чорапите са един от важните детайли. Често подценявани, те са в състояние да сътворят истинско бижу и от най-обикновения аутфит. На точки, златни, от различни материи…чорапи за истински разбирачи!

Обувки с украса…и нещо повече

През 2018-та нашата лична Кари Брадшоу, която спи някъде дълбоко в нас, може спокойно да излезе наяве. Висок ток, камъни, кадифе, панделки, бродерии. Всички очи ще са вперени в обувките.

Истински син деним

Партньорът на бялата тениска, а и на какво ли не. Синият деним е истинска класика. Той отдавна се е превърнал в основна и неизменна част от гардероба ни. Най-доброто платно за рисуване на добър аутфит.

Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За стила не съществува лошо време!

Ако сте пропуснали
Най-четени