Elisabetta Franchi, спектаклите ти са удоволствие!

x


Всяка колекция на Elisabetta Franchi се усеща като ода, изповед в любов към италианката. Шумната, ярката. Безстрашната муза, която не се стеснява от женствеността си, а я носи гордо, подобно на старинна брошка, окачена на ревера ѝ. Тя не се бои от богатите цветове, а ги озарява със собствената си светлина и подкупваща усмивка. Жена от глезена до върха на миглите – омайно красива и хипнотизираща с бурното си жестикулиране. С безкрайни крака и самоувереност, отглеждана и пазена от поколения в La Famiglia.

Моделите на Elisabetta Franchi за зимния сезон на 2018-а преливат от мини до макси дължини. Редуват коприна и шифон с туид, вълна и кожа. И тук-там преливат от пайети, за да се полюбуваме на обичайния за модната къща доволен блясък. Високият ток е религия и се изповядва ревностно. Талията е неприкосновена зона и е важно да бъде подчертана с колан – един от топ аксесоарите в колекцията. Малките чанти около кръста са по-скоро бижу и побират само скъпоценности от първа необходимост – червено червило и огледало. За останалата част от задължителната ни компания избираме между минималистични парти къчове и по-обемните вариации с къса или дълга дръжка – според настроението.

Палитрата е пищна и разнообразна. Петролносиньото, насителножълтото и бургундскочервеното ни карат да разтягаме усмивката си одобрително. Ако ще е ярко – нека да е като за кралици.

Силуети черпим от 70-те и улавяме свободолюбивия дух на тази незабравима декада.

Джуниър копия на някои от ефектните визии се разходиха по котешката пътека, уловили за ръка своите пораснали Аз. Красиво като метафора и като гледка.

Elisabetta Franchi, спектаклите ти винаги са удоволствие!
Teкст: Александра Тошева

Снимки за Fashion Inside: Теодора Коева

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добри акценти в правилния аутфит!

Ако сте пропуснали
Най-четени