Elisabetta Franchi, спектаклите ти са удоволствие!

x


Всяка колекция на Elisabetta Franchi се усеща като ода, изповед в любов към италианката. Шумната, ярката. Безстрашната муза, която не се стеснява от женствеността си, а я носи гордо, подобно на старинна брошка, окачена на ревера ѝ. Тя не се бои от богатите цветове, а ги озарява със собствената си светлина и подкупваща усмивка. Жена от глезена до върха на миглите – омайно красива и хипнотизираща с бурното си жестикулиране. С безкрайни крака и самоувереност, отглеждана и пазена от поколения в La Famiglia.

Моделите на Elisabetta Franchi за зимния сезон на 2018-а преливат от мини до макси дължини. Редуват коприна и шифон с туид, вълна и кожа. И тук-там преливат от пайети, за да се полюбуваме на обичайния за модната къща доволен блясък. Високият ток е религия и се изповядва ревностно. Талията е неприкосновена зона и е важно да бъде подчертана с колан – един от топ аксесоарите в колекцията. Малките чанти около кръста са по-скоро бижу и побират само скъпоценности от първа необходимост – червено червило и огледало. За останалата част от задължителната ни компания избираме между минималистични парти къчове и по-обемните вариации с къса или дълга дръжка – според настроението.

Палитрата е пищна и разнообразна. Петролносиньото, насителножълтото и бургундскочервеното ни карат да разтягаме усмивката си одобрително. Ако ще е ярко – нека да е като за кралици.

Силуети черпим от 70-те и улавяме свободолюбивия дух на тази незабравима декада.

Джуниър копия на някои от ефектните визии се разходиха по котешката пътека, уловили за ръка своите пораснали Аз. Красиво като метафора и като гледка.

Elisabetta Franchi, спектаклите ти винаги са удоволствие!
Teкст: Александра Тошева

Снимки за Fashion Inside: Теодора Коева

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За красив петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени