Фишуто е новото бижу

x


Фишуто никога не си е тръгвало от светлините на прожекторите. То е много женствено, придава нотка елегантност във всеки един тоалет и може да бъде решаващата, последна щриха от аутфита. Успешно замества бижутата, може да бъде завързано на чанта или да се превърне в аксесоар за коса. Цветно, копринено, ръчно рисувано, разказващо история – фишуто гарантирано превръща дори и скучен пуловер в нещо повече.

Предпочитаме го с цвят, за да бъде акцент. Има стотици начини за завързването му, можем да го носим с пусната и прибрана коса, но като че ли небрежно вдигнатата коса е най-добрата му партньорка. Тогава визията става по-подредена, а вратът и раменете се откриват. Допирът на хубава копринена материя по женска кожа е от хубавите неща, които можем да подарим на сетивата си. Любим е на италианките и на парижанките, особено на Giovanna Battaglia. Фишуто е идеално за преходните сезони, когато все още нямаме нужда от кашмирен или вълнен шал, например. Слънчевите зимни дни или началото на пролетта са идеален повод да го съчетаем с рокля, тренчкот или късо сако.


Фишуто ще остане водеща тенденция, независимо от темпото, с което се развива и променя модата. То е от онези аксесоари, които невинаги са в центъра на събитията, но никога не слизат от подиума.

Ефирност и женственост с едно леко завързване и нищо повече. Красивите шарки и цветове са с истинска колекционерска стойност. Фишуто струва инвестицията си точно толкова, колкото едно голямо, цветно палто. Аутфитът е готов!Текст: Tea Денолюбова

Снимки: Vogue, Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За стила не съществува лошо време!

Ако сте пропуснали
Най-четени